Rundrejser

Oplevelser for livet

Smuk udsigt over Nilen, Egypten

Sejlbåd sejler på Nilen, Egypten

Smukt billede fra Luxor tempel i Egypten

Smuk udsigt over pyramiderne i Kairo, Egypten

Udsigt over tempel som ligger langs Nilen i Egypten

Rundrejser - Vælg en rejse med mere indhold

En rundrejse gennem historien, se de store pyramider, Sfinxen, templer og kongegrave og nyd fx en dag på Nilen. 

Rundrejser i Egypten

I Mellemøsten har vi forskellige rundrejser i Egypten, et Nilkrydstogt og en rundrejse i Jordan. Lær mere om kulturen, mens du ser historiske templer, pyramiderne, berømte steder og ikke mindst: få et autentisk indblik på hvordan livet i Egypten er.

I Italien finder du rundrejser til Toscana, Amalfikysten og til Gardasøen.

De fleste rundrejser er inklusiv måltider på hotellet, indgangsbilletter til seværdigheder og transport til, fra og mellem stederne vi besøger.

Vi flyver med charter direkte til Sharm el Sheikh og (fra Billund) til Hurghada hver uge. Rundrejserne i Mellemøsten vil startes og afsluttes i Sharm eller Hurghada. Dette giver mulighed for at få nogle dejlige dage ved Rødehavet også. Her kan du vælge 2 ugers rejser, hvor den ene ferieugen tilbringes med sol og hav.

Læs mere

RUNDREJSER FRA KASTRUP OG BILLUND TIL EGYPTEN ELLER ITALIEN

Rundrejser i Egypten

Vi hos Amisol Travel har stor erfaring med at arrangere rejser til destinationer, der byder på andet end blot badeferie. Mange af vores ture har både historisk og kulturelt indhold, i kombination med sol- og badeferie. Når du rejser på en rundrejse med Amisol, får du altid oplevelser på nogle af de mest kendte og betydningsfulde skatte i verden. Du bor på komfortable hoteller, og der vil være tid til afslapning mellem oplevelserne. På alle ture er der ..
engelsktalende guider, som er højt kvalificerede med meget godt lokalkendskab.

Amisol Travel har et eksklusivt udvalg af ture, der byder på høj kvalitet.

I Mellemøsten har vi forskellige rundrejser i Egypten, et Nile krydstogot og en rundrejse i Jordan. Lær mere om kulturen, mens du ser historiske templer, pyramiderne, berømte steder og ikke mindst: få et autentisk indblik på, hvordan livet i Egypten er.

 

Rundrejser i Italien er et must

I Italien finder du rundrejser til Toscana, Amalfikysten og til Gardasøen.

De fleste rundrejser er inklusiv måltider på hotellet, indgangsbilletter til seværdigheter og transport til, fra og mellem stederne vi besøger.

Vi flyver med charter direkte til Sharm el Sheikh og (fra Billund) til Hurghada hver uge. Rundrejserne i Midtøsten vil starte og afsluttes i Sharm eller Hurghada. Dette giver mulighed for å få nogle dejlige dage ved Rødehavet også. Her kan du vælge 2 ugers rejser, hvor den ene ferieugen tilbringes med sol og hav.

Læs mere
sivota