Rundsrejser

Opdag verden
Kulturskatte
Historisk

 

Oplev verden på vores rundrejser

Tag med på en uforglemmelige rundrejse til nogle af verdens mest fascinerende destinationer. Vores rejser er designet til at give dig en dybdegående oplevelse af både kultur, historie og naturskønne landskaber. Uanset om du drømmer om at udforske gamle civilisationer, smage på eksotiske retter eller nyde spektakulære udsigter, har vi den perfekte rundrejse for dig.

Vores rundrejser kombinerer komfort og eventyr, så du kan nyde rejsen uden bekymringer. Med erfarne rejseledere og nøje udvalgte rejseplaner sikrer vi, at du får mest muligt ud af din tid, og at alle detaljer er taget hånd om. Vi tilbyder alt fra guidede ture til fritid, hvor du kan udforske på egen hånd og opdage de skjulte perler, der gør hver destination unik.

Oplev skønheden ved Egyptens gamle pyramider, nyd Madeiras frodige landskaber, udforsk Jordans fascinerende ørken og oplev den italienske charme på Sicilien og Amalfi. Vores mål er at skabe minder for livet og give dig en dybere forståelse af de steder, vi besøger.

Tag med os på en rundrejse og lad eventyret begynde

 


 

Opdag det bedste af Sicilien

(KOMMER SNART) Tag med på rundrejse på Italiens måske smukkeste ø, Sicilien! Udforsk vulkanen Etna og nyd autentisk siciliansk mad

Nyd smukke dage på Amalfi

(KOMMER SNART) Rejs rundt på Amalfi, og oplev alt fra de smukke farverige byer som Positani til de smukke citronlunde i Sorrento.

Oplev smukke Madeira

(KOMMER SNART) Udforsk øens smukke natur, tag op Lavada vandringer eller nyd nogen af øen mange smukke strande og naturlige pools.

 

 


 

 

Er i en større gruppe?

Lad os hjælpe dig med at planlægge din næste gruppe rundrejse. Kontakt os på tlf. 80 401 402 eller udfyld skemaet nedenfor!