Rundrejse med Amisol Travel

Vælg en rejse med mere indhold

Ser du efter en rejse med mere indhold? Amisol Travel har lang erfaring med at arrangere rejser til steder som tilbyder noget mere. Mange af vores rundrejser har både historisk og kulturelt indhold i kombination med sol og badeferie. På rundrejse med Amisol får du altid oplevelser ved nogle af verdens mest betydningsfulde skatte. Du bor på komfortable hoteller, samt der også er tid til afslapning mellem oplevelsern. Med på turerne er der engelsktalende guider som er højt kvaificeret med meget gode lokale kundskaber.

Amisol Travel har et eksklusivt udvalg af rundrejser der byder på høj kvalitet. I Midtøsten har vi Rundrejse i Egypten – Rundrejse i Jordan og Nilencruise. 

I Italien finder du rundrejser til Toscana - Rundrejser til Amalfikysten - Rundrejser til Gardasøen.

De fleste rundrejser er inklusiv måltider på hotellet, indgangsbilletter til seværdigheder og transport til, fra og mellem stederne vi besøger. Da vi flyver med charter direkte til Sharm el Sheikh, vil rundrejserne i Midtøsten starte og afsluttes fra Sharm. Dette giver mulighed for å få nogle dejlige dage ved Rødehavet også. Her kan du også vælge 2 ugers rejser, hvor den ene ferieugen tilbringes med sol og hav i Sharm el Sheikh.

Nilcruise og Kairo 10 dage

Tag på vores rundrejse, hvor I starter fra Luxor, og herfra sejler ned af Nilen i en deluxe krydstogt båd, og oplever de fantastiske templer og livet langs Nilen. Efter krydstogtet flyver I fra Luxor tilbage til Kairo og hvor I bl.a vil få muligheden for at se pyramiderne i Giza og Sfinksen. Læs nærmere her >>

Nilcruise

Tag på vores Nilcruise og oplev de fabelagtige templer og gravkamre fra Egyptens storhedstid. Nyd en kølig drink på bådens soldæk eller tag en forfriskende dukkert i poolen, imens i sejler ned af Nilens bredder, og ser landskabet skifte i mellem de frodige marker og den golde ørken. Læs nærmere her

Rundrejse i Jordan

Kom med på en minderig rundrejse hvor du oplever nogle af verdens mest betydningsfulde historiske skatte. På rundrejsen tager vi til Petra, Amman og Jerash. Derudover bliver der også en dag med sol og badning ved Rødehavet og Dødehavet. 

Rundrejse Amalfikysten

Amalfikysten: Rundrejse 7 dage. Kom med på en herlig rundrejse ved Amalfikysten. Vi besøger Sorrento, Ravello, Positano, Pompeii og Capri! Der bliver også tid til at opdage Amalfikysten på egen hånd og badning!  

Toscana rundrejse

Toscana- 7 dages rundrejse - Renæssansens vugge - nyt kunst og historie. Her bliver der et besøg i Montecatini, Firenze og Lucca. Mellem turene er det afslappende dage på hotel hvor det flotte landskab i Toscana nydes. 

Gardasøen rundrejse

Gardasjøen - 7 dgr. Rundrejse. Opdag ægte italiensk naturskønhed. Der bliver besøg i det verdensberømte vindistrikt Bardolino. Vi drager til Venezia, Verona, Sirmione og Mantova. Denne rundrejse byder på nogle af de bedste godbidder i Italien!

Hvorfor vælge rundrejse med Amisol?

Amisol Travel AS er et norskejet rejseselskab med eget datterselskab i Danmark. Selskabet besidder over 25 års erfaring og var den første rejseoperatør som tilbød pakkerejser til Sharm el Sheikh fra Skandinavien. Over 400 000 ferieglade nordmænd og danskere har gennem disse åre tilbragt sin ferie med os, i landene rundt om Middelhavet, Kanariøyene, Emiratene og Egypten. Amisol som tidligere hed Pyramidene Rejser, har gennem årene bygget op kundskab om hvilke ferieønsker som passer danskere best. Vores lange og gode samarbejde med vores repressentanter på rejsemålene, har gjort os i stand til at forhandle gode priser og god lokal kunnskab om hva som bør oppleves. Dette gjør at vi kan tilby våre gjester høy kvalitet til fornuftige priser.

TRYGHED

Kun pakkerejser er reguleret af Pakkerejseloven og gennem rejsegarantifonden. Dette sikrer at du får den kvalitet du har betalt for når du er på ferie.  

 

FORVENTNINGER

Gennem 28 år har vi håndplukket og sammensat ferieoplevelser baseret på vores lange erfaring om danskernes ferieønsker. Vores rundrejser er skræddersyddet med en perfekt balance mellem oplevelse og rekreaktion. 

 

SERVICE UNDERVEJS

Vores representanter vil alltid være til din hjælp og yde den service du ønsker for at rundrejsen bliver sådan du havde forestillet dig det. På udfluktene bruger vi engelsktalende guider med god kendskab om stedene vi besøger.