Pickabatros Royal Moderna Resort

Beliggenhed: Nabq

Et godt ophold for hele Familien
Aquapark lige ved stranden
Fint 5 stjernet hotel
Fint udvalg med all inclusive.


Velkommen til Royal Albatros Moderna - et fint og nydeligt 5-stjernet hotel, med mange gode faciliteter for hele familien. 
Dette er et fantastisk godt alternativ af hotel for dig, som vil sikre dig en god base og ferie under din ferie. Hotellet har en drømmebeliggenhed direkte ned til stranden, med rigtig gode badeforhold både fra sandstrand, badebro og flyde proton. Hotellet ligger i kort afstand til lufthavnen i byområdet Nabq, og med kun 15-20 min i taxi ind til hovedbyen, så har man alt omkring sig. Hotellet består af større og mindre bygninger, som strategisk er placeret rigtig godt, rundt om hotellets store pool område. Området er flot beplantet med blomster, træer og palmer, og giver nogle gode og utrolig flotte kig udover området.    Hotellet har et stort og flot pool område hvor du kan slappe af, bade og nyde ferien. Der er placeret Beach bar og pool bar på området, så man altid er i kort afstand til udskænkningsstederne. Med en kort afstand fra poolen, er du nede ved hotellets private strandområde, hvor der er gratis liggestole og parasoller. Fra stranden er der utrolig gode bademuligheder fra sandstrand, men også mulighed for at se koraller og masser af farvestrålende fisk. 

Foruden de mange gode udendørsfaciliteter, så har hotellet også et stort vandland, som man deler med søsterhotellet, som man har tilgang til fra hotellets område. Her kan børn i alle aldre hygge sig hele dagen. Husk at der kan være restriktioner på nogle af vandrutche banerne, afhængig af alder og højde på børnene.  

Hotellet byder de sultne gæster velkomne i deres hovedbuffet, hvor de 3 hovedmåltider de serveres, derudover har hotellet også andre ala carte restauranter, med hvert deres tema f.eks. italienske, orientalske, tyske, internationale eller middelhavsretter. Hotellet har også en fiskerestaurant som ligger flot placeret tæt ved stranden, med en betagende udsigt udover Rødehavet. Vær opmærksom på at nogle ala carte restauranter er mod ekstra betaling.  Sæs mere i afsnitter om pension. 

Vi anbefaler dette hotel til familien, parret der vil have lidt ekstra faciliteter, eller til grupper og store familier. Hotellets opdeling og faciliteter er mange, hvilket gør, at der er noget for alle aldre. Hotellet er løbende blevet renoveret og holde godt vedlige. Så et godt alternativ for en god base. 
Strand: Hotellet ligger på stranden med gratis Liggestole parasoller samt håndklædeservice. Man kan både snorkle og dykker ved stranden. 

Strand/pool
Privat sandstrand med liggestole, parasoller, Beach volley samt daglige aktiviteter og Beach bar. 

Vandland for store som små, med fri afbenyttelse af alle hotellets gæster. Små børn skal være i følge med voksne. Vær obs på at der kan være restriktioner, for brug af visse vandrutchebaner i forhold til alder samt højde. 

10 pool områder, som enten er sammensatte eller forskelligt placeret. de 6 af pool områderne er for voksne og de 4 for børn. 4 pool områder er opvarmet i vinterperioden.  
Vandrutchebaner:  5 for voksne og 24 for børn.


Restauranter
Mediterranean Restaurant
Sopranto
L'Asiatique
Tagine
Zum Kaiser
Culina (mod ekstra betaling)
White Elephant (mod ekstra betaling)

Barer
Columbus Café
Lobby Bar
Sports Bar
Active Pool Bar
Aqua Park Bar
Terrace Café
Beach Bar
Irish Pub

Sisha Corner (koster ekstra)Aktiviteter
Aftensunderholdning næsten hver eneste aften - alt fra egyptisk mavedans til live-musik. Underholdningen er arrangeret af hotellets animationsteam, som daglig hænger opslag op i receptionen og ved poolen omkring deres aktiviteter.

Badeland
Vandsport, Vandpolo, vandgymnastik og vand aerobic. 
Dart
Boccia
1 Beach volleyballbane
1 mini fodboldbane (belysning om aftenen er mod ekstra betaling)
1 tennisbane (belysning om aftenen er mod ekstra betaling)
Bordtennis
Minigolf
Billard
Dykning og snorkling (koster ekstra)
Natklub/DJ (koster ekstra for entre og drikke mm)

For Børn
Kids Club/ børneklub (gratis for alle børn i alderen 4-12 år)
Legeplads
4 børnepools, 24 vandrutchebaner 


Øvrige faciliteter
Elevator i hovedbygningen                            
Gratis Wi-Fi.                                           
Døgnåben reception
Hæveautomater
Bagage opbevaring efter check ud. 
Fællesrum med tv-stue
Spa med forskellige behandlinger.  Alle behandlinger er mod ekstra betaling. Dampbad (mod ekstra betaling)

Frisør og skønhedssalon
Handikapvenligt. 
Vaskeritjenester (mod ekstra betaling)
Træningsrum med div. træningsudstyr til alm. træning og cardio træning. 
Apotek på hotellet
Lægeklinik til rådighed- Mod ekstra betaling. Standardværelser
Der kan tilkøbes forskellig placering af værelse som fastpris. Enten med udsigt til have, poolen eller havudsigt. alle værelserne har ens indretning og er indrettet med lyst interiør, og smagfuldt indrettet. Værelserne er generelt fine i størrelsen, og nogle værelser har plads til mere end 2 personer. Der forefindes værelser med plads op til 2 voksne og 2 børn (max 12 år) 

Størrelse: 35 m2
Med Queen size-seng eller to enkeltsenge. Bad med enten brusebad eller karbad,  hårtørrer, Telefon, satellit-TV, klimaanlæg, minibar, elkedel, safety boks og balkon/terrasse. Faciliteter (alle værelser)
Sengene har "Select Komfort-madrasser"
Sengetøj i egyptisk bomuld
Alle værelser er røgfrie, men man må ryge på sin balkon. 
Barber og sminkespejl og hårtørrer. 

Minibaren på værelset opfyldes dagligt eller efter brug. Minibaren er ikke inklusiv i prisen og koster ekstra. .
Connection værelser forefindes. Her er der en forbindelsesdør imellem to rum. Dette kan dog ikke garanteres ved alle værelser, og skal bekræftes individuelt. 
Babyseng stilles automatisk ind på værelset efter ankomst, hvis man har børn med under 2 år. 
Gratis Wi-Fi på hele hotellet, og værelserne.  Kvaliteten kan variere. All inclusive inkluderer måltider i alle af hotellets restauranter og barer. Et bredt af lokalproducerede drikkevarer såsom, sodavand, øl vin og lokalproduceret spiritus.  importeret spiritus og drikke er ikke inklusiv.    Alkoholfri drikke som brus, juice, kaffe og te er inkluderet. .

Der udleveres en oversigt over pension og udskænkningssteder ved check in. Der hænger også en oversigt over dette i receptionen. 
All inclusive er åben alle ugens dage ml. kl. 10:00 - 24:00.     Udskænkning udenfor disse tider er mod ekstra betaling. 


NB: Åbningstiderne kan variere fra uge til uge, og afhængig af sæson. Der vil blive udleveret et udførligt program for all inclusive konceptet ved check in. 

OBS:    iht internationale hotelregler er der check in på hotellet ml. kl. 14:00-15:00 på ankomstdagen. Check ud senest kl. 12:00 på afrejsedagen. Ved check ud ophører all inclusive, men man kan stadigvæk benytte hotellets faciliteter til afhentning.  Hvis der er ledighed på hotellets værelser, så kan man mod ekstra betaling tilkøbe "Late Check Ud"  mod ekstra betaling direkte til hotellet. Prisen varierer. 

Lægeservice
Får du brug for lægehjælp, kan du kontakte guiden eller receptionen, som så vil tilkalde en læge.

Faciliteter til folk med et bevægelseshandicap
Hotellet er beliggende på en forholdsvis flad grund med lidt trapper/trin, der er ikke handicapværelser.

 • Hotelfaciliteter
 • SwimmingPool Ja
 • Restaurant Ja
 • Bar Ja
 • Reception Ja
 • WiFi Ja
 • Elevator Ja
 • Gratis Solsenge Ja
 • Fitness Ja
 • Børnepool Ja
 • Antal pools 3
 • Værelsesfacilitier
 • Rengøring Ja
 • Skift af håndklæder Ja
 • Skift af linned Ja
 • BALKON / TERRASSE Ja
 • Minibar Ja
 • Aircondition Ja
 • Safe box Ja
 • TV Ja
 • Hårtørrer Ja
 • Pension
 • Morgenmad Nej
 • Halvpension Nej
 • Mini all inclusive Nej
 • All inclusive Ja
 • Afstande
 • Centrum 300 m
 • Strand 0 m
 • Supermarked 1 km
 • Afstand til lufthavn 6 km
Næste >

Anbefalede hoteller til dig