Vinterferie

Poolområde på hotel i Sharm el Sheikh

Smuk strand i Egypten

3 kvinder svømmer i en pool i Sharm el Sheikh

Poolområde på hotel i Sharm el Sheikh

Vinterferie

Få en fantastisk vinterferie sammen med Amisol Travel. Direkte fly til Sharm El Sheikh fra Billund & Kastrup.

Vil du væk fra det triste vintervejr og afsted til sydens sol, palmer og lækre sandstrande? Så er en tur til Egypten med Amisol Travel lige noget for dig. Vi flyver direkte fra både Kastrup og Billund lufthavn med Danske Airseven og SAS. 

Vinterferien i uge 7 er højsæson pga. skolernes ferie og er dermed også en af de perioder, vi oplever størst efterspørgsel på rejser, hvorfor vi anbefaler at bestille ferien i god tid, mens udvalget er størst. Egypten har stabilt og godt vejr, og man har generelt 25-30 graders varme om dagen og 20 grader om natten. Perfekt vejr til en vinterferie. 

Her på siden har vi samlet vores bedste rejser i vinterferien. Drøm videre nedenfor og find netop det hotel, der skal danne rammerne for din næste ferie. 

Læs mere
REJS MED AMISOL TRAVEL

VINTERFERIE DIREKTE FRA KASTRUP OG BILLUND LUFTHAVN

NØJE UDVALGTE VINTERDESTINATIONER
Hos Amisol Travel har vi nøje udvalgt vores vinterrejsemål, som for os et det fantastiske og Egypten. Med det lune klima, de solrige dage og gode strande, er man sikret en fantastisk vinterferie.

 

Det bliver mere og mere populært at holde ferie i vinterhalvåret. Det skyldes primært længslen efter at komme væk fra det triste, kolde og mørke vintervejr, der er i Danmark. Det er mørkt, når vi står op og mørkt, når vi kommer hjem fra arbejdet. Derfor vælger rigtig mange at ligge ferien i vinteren for at komme sydpå og få fornyet energi. Mange tror dog, at man skal om på den anden side af Jorden for at finde en destination med et behageligt klima, men faktisk behøver man ikke at tage længere end til eksempelvis Tenerife. 

Ønsker du at komme væk fra det kedelige danske vintervejr? Så bestil vinterferien allerede nu.

Læs mere
sivota