Oplev mere

Grupperejser

Tag med på en af vores skønne grupperejser.  

Her på siden har vi samlet vores bedste grupperejser. Her er der både rejser med og uden dansk rejseleder. Drøm videre nedenfor og find netop dén rejse, der skal danne rammerne om din næste ferie.  Hver grupperejse er opsat på specifikke datoer, og med afgang både fra Kastrup og Billund lufthavn. 

Er i en større gruppe som ønsker at være med på en af vores grupperejser, eller selv vil arrangere en, så kontakt vores gruppeafdeling for yderligere hjælp og information.  

Læs mere

Grupperejse med Dansk rejseleder

Grupperejse til Sharm el Sheikh - afrejse den 18. november direkte med SAS fra Kastrup eller Airseven fra Billund
Vil du nyde sommervarmen i Sharm el Sheikh om vinteren, men har ingen at rejse med? Nu har du muligheden for at deltage i vores populære grupperejse til smukke og eksotiske Sharm el Sheikh i november.
I november kan du forvente temperaturer omkring 25-30°C, sjove aktiviteter, udflugter og ikke mindst hygge ved pool området sammen med gruppen. Denne rejse vil være en mere aktiv ferie, hvor vi blandt andet besøger det bibelske Sinaifjeld. Vi går sammen op ad fjeldet om natten og oplever solopgangen fra toppen, hvilket giver en "once in a lifetime" oplevelse.

Hvis der er over 20 deltagere, vil rejsen med sikkerhed blive udført med en skandinavisk rejseleder, Camilla, fra hovedkontoret i Danmark.

  

Camilla om grupperejsen:
Grupperejsen er for ALLE, der synes, det er hyggeligt at være sammen med andre, uanset om du rejser alene eller er flere sammen, og uanset om det er dit første eller 27. besøg i Sharm el Sheikh. Mange synes, det er en ekstra tryghed at have en dansk rejseleder at henvende sig til. Her er du garanteret masser af latter, nye venskaber, solbrun hud, kulturelle udflugter, afslapning ved poolen og hyggeligt samvær.

Planen er at slappe af ved poolen, snorkle på stranden, kombineret med besøg på den superhyggelige strandklub Farsha Beach, besøge Old Market, sejle på Det Røde Hav og tilbringe en aften i ørkenen med ATV'er, kameler og beduiner.
Hvis nogen en dag vil tage på en dagsudflugt til Kairo for at se pyramiderne og besøge museet, er det også muligt.

Du skal bo på Sharm Reef hotel

Hotel Sharm Reef, er et 3,5-stjernet hotel, har reserveret vores sædvanlige langbord til gruppen i hotellets restaurant. Planen er, at gruppen spiser sammen, nyder tiden ved poolen og deltager i udflugter sammen - i den grad folk har lyst. Alle er velkomne til at bestemme, hvor meget de vil deltage.


Husk at nyde livet - at leve er at rejse ????
Jeg glæder mig til at møde jer alle, så send mig en mail, så jeg kan reservere en plads til jer.

Mvh Camilla

TAG MED PÅ EN AF VORES SPÆNDENDE OG HYGGELIGE GRUPPEREJSER.

Kontakt vores gruppeafdeling som vil være behjælpelig med at arrangere din grupperejse. Ønsker du at deltage i en af vores planlagte rejser, så kontakt vores kundeservice for tilmelding. 

 

FIND DEN RIGTIGE SOMMERREJSE

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige rejse, der passer præcis til dine ferieønsker, er du altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 80 401 402 så sender vi dig et skræddersyet og uforpligtende ferietilbud hurtigst muligt.

Læs mere
sivota