5* Yogarejse til Baron Resort 

NYHED: Oplev 5-stjernet Yoga-rejse til Baron Resort i Sharm el Sheikh!

Er du klar til at fordybe dig i luksus og velvære? Vi er begejstrede for at introducere vores nyeste tilbud: En eksklusiv 5-stjernet yogarejse til Baron Resort i Sharm el Sheikh!

Tag med os på en uforglemmelig rejse, hvor du kan genoprette balance i krop og sind på dette luksuriøse resort. Vores danske yoga instruktører står klar til at guide dig gennem en inspirerende yogapraksis, mens du nyder alt, hvad dette vidunderlige rejsemål har at byde på.

Find de tilgængelige datoer og book din drømmerejse allerede i dag! Lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke fyldt med ro, harmoni og velvære.

Klik her for at se datoer og rejsearrangementer med danske yoga instruktører! 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en fordybende og berigende oplevelse på Baron Resort i Sharm el Sheikh!

Læs mere om den 5* yogarejse til Baron Resort her 

Skræddersyet yogarejser

Vores yogarejser tilbyder en uforglemmelig ferieoplevelse, hvor hver detalje er planlagt for din bekvemmelighed. Du skal kun fokusere på at nyde solrige dage med yoga og afslapning. 

Datoer for yogarejserne: 

  • 20. April 2024
  • 27. juni 2024 (Kun Billund)
  • 28. juni 2024 (Kun Kastrup)
  • 26. september 2024 
  • 20. oktober 2024 
  • 3. november 2024 
  • 24. november 2024 

Se priserne for yogarejserne 

Læs mere

5* Baron Resort

Velkommen til Baron Resort - et sofistikeret ferieparadis for hele familien

Baron Resort er bekvemt placeret i Ras Nasrani, i hjertet af Sinai-halvøen mellem lufthavnen og Sharks Bay. Dette er et stort og flot hotel af meget høj standard, med en bred vifte af faciliteter for alle aldre indenfor hotelområdet. Nyd den unikke kombination af det glitrende Røde Hav og udsigt over kilometervis af uberørt ørken.Dette er et hotel for dig, der sætter høje standarder for kvalitet.

Hotellet har yogamåtter til rådighed & der vil være en let forfriskning til hver yogatime.

Prisen er inkl. 30 min helkorpsmassage, en tur til frisøren samt et prøvedyk i pool, som skal bestilles på hotellet ved ankomst.

Rejser er inkl. All inclusive og dækker for buffet i hovedrestauranten. Valgfri besøg ved ala carte restauranter, gratis vand på værelset samt 1 x gratis tøjvask under opholdet.

Som standard bor man 2 i alm. Dob værelser. Mod gebyr af: 1900 DKK kan man bo i single værelse.

Læs mere om Baron Resort her

Læs mere

 

Mød instruktørene

Under din yogarejse vil erfarne yogainstruktører guide dig og stå til rådighed for dig og din yogaoplevelse gennem hele rejsen. 

Marie

Marie

Jeg er fuldtidsyogalærer og lever således af at undervise i yoga. Jeg har taget yogauddannelse på 2 år + en masse efteruddannelse, kurser, undervisningserfaring bag mig. Jeg underviser både klassisk hatha og nidra yoga hvilket jeg synes giver dybde i min undervisning.

Katja

Katja

Er uddannet Yoga instruktør. Jeg underviser primært i vinyasa og yin yoga. Det er "all levels" så jeg tilpasser niveauet efter de deltagere som er med på mine ture. Jeg sørger altid for at der er mulighed for at gøre en stilling lettere eller mere udfordrende, alt efter deltagernes fysisk. For mig er det vigtigt at folk går fra holdet med en god oplevelse, og en følelse af at de er blevet set og rummet som de er.

Monika

Monika

Efter at være blevet syg i 2014, begyndte min seriøse yogarejse. Jeg er uddannet som kundalini- og medicinsk yogalærer og har specialiseret mig i forskellige yogaretninger. Yoga er blevet en livsstil for mig, og jeg arbejder konstant med at fordybe mig både fysisk og gennem digitale kurser. Mit mål er at udbrede yoga til moderne mennesker som et redskab til bedre sundhed.

 

Program for yogarejsen

Bemærk: Dette er blot en skitse af planen, og detaljerne kan ændres afhængigt af vejret, lokale begivenheder og gruppenes præferencer.

 

Priser & tilmelding til yogarejserne

Nedenfor ser du priserne for de enkelte afgange. For at tilmelde dig på en af disse fantastiske yogarejser, skal du skrive til os på Post@amisol.dk. Ser skal du skrive hvilken af nedenstående afgange og hvilket hotel du/i ønsker at bo på, og så reserverer vi din/jeres pladser.  Rejserne gennemføres ved minimum 20 deltagere pr. tur. 

 

Alt du skal vide om yogarejsen

Tag med på vores fællestur til Baron Resort i Sharm EL Sheikh. Her har vi en fantastisk uge i vente med daglig yoga på hotellet i frodige og grønne omgivelser, og direkte ned til Rødehavet. Morgen yoga med solopgang over Sinai, og aften yoga til solnedgang, samt en heldags yoga bådtur med snorkling.

Hotellet Baron Resort ligger direkte ned til Rødehavet, og med privat strand, pool og med et godt udbud af faciliteter for krop og sjæl. Hotellet er kendt for at have god mad og drikke, og tilbyder foruden den gode åbne buffet, også tilgang til yderligere 3 ala carte restauranter, i kan benytte uden beregning.  Alle lokalproducerede drikkevarer er også inkluderet i prisen.

Forkæl dig selv i løbet af ugen, med gratis 30 min. Helkropsmassage som er inkl. I pakken, samt en tur til frisør gratis. Du skal blot selv booke dette ind efter din ankomst på hotellet.

Ønsker du bare at dase ved poolen, eller slappe af på hotellet så er ugen oplagt til dette. Der vil i løbet af ugen være mulighed for at deltage i fællesspisning, eller tage med på ekstra ture og udflugter.

For at krydre turen med lidt ekstra forkælelse for krop og sind, så har vi en dagstur på Rødehavet på vores båd, med yoga på dækket, snorkling, afslapning og sol og frokost inkl. Her kommer vi rundt omkring Sinai halvøen, og kommer ud til nogle af de mest betagende snorkelområder, hvor der både er store koralvægge, fist i alverdens eksotiske farver samt alm. Badestop.

Turen er åben for tilmelding for alle som har lyst til at deltage.   

Turene gennemføres ved minimum 20 deltagere.  Man vil op til afgangsdatoen få besked om turen gennemføres, eller man vil blive tilbudt en anden afgangsdato, eller sine penge retur.  Senest 8 dage før planmæssig afgangsdato. 

 

Frodige omgivelser og morgenyoga:

Start dine dage med morgenyoga, mens solen stiger op over Sinai-ørkenen og Rødehavets horisont. Baron Resort tilbyder daglige yogasessioner i frodige og grønne omgivelser, perfekt til at forbinde krop og sind.

 

Privat Strand, Pool og Spa:

Hotellet Baron Resort ligger direkte ved Rødehavet og forkæler sine gæster med en privat strand, pool og et udvalg af faciliteter for krop og sjæl. Nyd den gode mad og drikke, og lad dig forkæle med en gratis 30 minutters helkropsmassage og en tur til frisøren under dit ophold.

 

Ekstra forkælelse og muligheder:

Ugen er din til at nyde efter eget ønske - dase ved poolen, slappe af på hotellet eller deltage i fællesspisning og ekstra udflugter. Vi arrangerer en særlig dagstur på Rødehavet med yoga på dækket, snorkling, solbadning og lækker frokost inkluderet. En unik mulighed for at udforske nogle af Sinai-halvøens mest betagende snorkelområder.

 

Se mulige Datoer:

Du kan se datoerne ovenfor. Datoen vil løbende blive opdateret med nye afrejser. 

 

Danske Yoga Instruktører:

Vi er stolte af at præsentere vores danske yogainstruktører, som vil guide dig gennem din yogapraksis og hjælpe dig med at finde balance og indre ro. Vi har forskellige danske instruktører på forskellige datoer, så du får en unik oplevelse hver gang.

 

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig ved at skrive til os på Post@amisol.dk. Her vil vi kunne bestille din plads på rejsen og eller svare på alle de spørgsmål som der burde være! 

 

Praktisk info om Yogarejse til Baron Resort 

Hotellet har yogamåtter til rådighed, men vi anbefaler at tage sin egen med, hvis man har specielle ønsker.  Der vil være en let forfriskning til hver yogatime.

Prisen er inkl. 30 min helkorpsmassage, en tur til frisøren samt et prøvedyk i pool, som skal bestilles på hotellet ved ankomst.

Rejser er inkl. All inclusive og dækker for buffet i hovedrestauranten. Valgfri besøg ved ala carte restauranter, gratis vand på værelset samt 1 x gratis tøjvask under opholdet.

Som standard bor man 2 i alm. Dob værelser. Mod gebyr af: 1900 DKK kan man bo i single værelse.

 

Prisen for yogarejsen til Baron Resort dækker følgende:

Flyrejse tur/retur. 5 kg. Håndbagage, 20 kg. Alm. Bagage samt fælles transport til/fra hotellet.

Mod gebyr: Mad på flyrejsen, sædereservation i flyet (valgfrit) samt evt. ekstra udflugter og arrangementer på hotellet.