Grupperejser fra København, Billund & Oslo

Hos Amisol Travel gør vi en dyd i at hjælpe dig og dine medrejsende.

Ønsker du et uforpligtende ferietilbud, er du meget velkommen til at udfylde nedenstående formular. Vores gruppeafdeling sidder klar. Vi glæder os til at hjælpe dig med planlægge den næste grupperejse.

GRUPPEREJSER FOR ALLE

Er I en stor familie eller en gruppe af venner, virksomheder, skoler som søger en grupperejse, er vi altid behjælpelige med at finde den helt rigtige ferie, som passer netop til jer.

Hos Amisol Travel har vi mere end 20 års personlig erfaring med at sende grupper afsted på deres drømmeferie, og har igennem de sidste 15 år samlet en række af gode og velfungerende hoteller som kan rumme større grupper og familier.  Vi er med jer fra starten, hvor vi kan rådgive jer om de bedste løsninger indenfor hoteller, pensionstyper, aktiviteter.  Udfyld ovenstående kontaktformular og beskriv dine ønsker. Så hjælper vi med at finde den helt rette rejse for jer. 

 

GRUPPEREJSER FOR VIRKSOMHEDER

Hos Amisol Travel har vi rigtig stor erfaring i at arrangere grupperejser for virksomheder, foreninger, sportsklubber, skoler mm. Vores erfaring viser os gang på gang, at det giver et større sammenhold blandt medarbejderne, og ferien højner samtidig medarbejdernes arbejdsglæde og overskud. F.eks at tage en hel uge ud af programmet til udlandet, er ikke dyrere end en forlænget weekend i Danmark.  At komme væk fra vante omgivelser, giver effektiviteten et boost, når det daglige arbejde genoptages og man vender hjem fra ferien med fornyet energi og inspiration. 

Det er også oplagt at bestille en grupperejse, hvis I skal på konference, kundebesøg, holde bryllupper eller med sportsklubben på tur.  Mange virksomheder vælger her at gøre noget ekstra ud af turen og kombinerer den med udflugter. Vi er selvfølgelig altid behjælpelige med at arrangere udflugter til nogle af rejsemålets lokale seværdigheder, og vores guider står klar til at sikre at turen bliver et sikkert hit, fra start til slut.