Grand Seas

  • Family
  • Beach

Vores gæster giver hotellet:

6/10

Grand Seas Resort er et ældre hotel med beliggenhed ved den sydlige del af Hurghada gamle bydel. Hotellet er bygget i to etagers bygninger som ligger rundt om hotellets mange pool områder og grønne arealer, samt det ligger direkte ned til stranden med gode muligheder for dem som ønsker plads og ro omkring sig. Derudover har hotellet også en hygge poolbar hvor man kan få kølige forfriskninger hele dagen. Med kun 20 minutters kørsel til Hurgahda centrum er man i fornuftig afstand til hovedbyen.

 

Hotellet ligger lidt for sig selv, og dækker over et stort udendørsområde. Grand Seas Resort er et billigt alternativ for familier, grupper og par som vil nyde sol, pool, hotellets store strandområde og ellers udforske byen og dens mange hyggelige restauranter. Hotellet er ældre og bliver løbende renoveret. 

 

Ønsker man en aktiv ferie så byder hotellets store område op til at man sagtens kan løbe en tur, eller prøve div. vandsportsaktiviteter på stranden. Aktiviteterne på stranden vil dog være mod ekstra betaling. Hotellet har også et mindre fitness rum med div. udstyr til let motionering.

 

Byggeår: 2002 Antal værelser: 230

 

På et budget hotel som dette, kan drikke penge gøre en stor forskel på den service man får. Ønsker du et hotel i Hurghada med flotte værelser, stort pool område og kæmpe buffé så anbefaler vi f.eks. Mercure, Serenity Makadi Bay, Tropitel eller Steigenberger. 


Udflugter

Se vores spændende program lige her www.amisol.dk/rejsemal/egypten/hurghada/

Enkelte af udflugterne kan købes før afrejse på "Bestil udflugter" i toppen af denne side, mens alle udflugter kan købes ved ankomst til destinationen.

  

Visum

Har du dansk pas, så køber du et indrejse visum ved ankomst tilHurghada     Lufthavn. Det er meget nemt og vores guide er på stedet ved brug for hjælp. Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt minimum 6 mdr. efter hjemrejsedatoen.

Har du andet udenlandsk pas, bedes du kontakte den Egyptiske Ambassade i København på tlf. +45 35437070 og ansøge om visum før afrejse.

 

Mad på fly, bagage og transfer

Er tilkøb på denne rejse og bestilles under booking af rejsen, eller efterfølgende på post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402.

    

 

 

Her vises et priseksempel:
Rejser fraKastrup Lufthavn iokt.2019for2 personer i Værelse forVærelse for 2 pers. all Inclusive

Start søgning
Varighed
Dag
Dato
Tid
flyrejse
Total pris
8 Dage
lørdag
26.10
13:15
Direkte
Wait
15 Dage
lørdag
26.10
13:15
Direkte
Wait

Grand Seas Resort

Village Road

Hurghada, Egypt

Afstande:

9 km til lufthavnen 

13 km til centrum 

Strand ved hotellet.


  • To pools samt en børnepool

  • Restauranter

  • Minibank/Vekselkontor

  • Gratis brug af liggestole og parasoller

  • Gratis brug af badehåndklædeservice

  • Gratis wi-fi i receptionen og i Coffee Shop.

Dobbeltværelser/Familieværelse

Pæne rum med ældre møblement. Fremstår pæne og rene.  

Dobbeltværelse for to til tre personer eller to voksne og to børn under seks år.

Familieværelser for to voksne og to børn under 14 år.

Mulighed for enkeltværelse.  

Alle værelser har eget bad og balkon eller terrasse. Alle værelser har også aircondition, et lille køleskab, elkedel, tv og hårtørrer. 

Værelserne fremstår store i størrelsen,  pæn indretning med ældre møblement.

 

Læs mere

Morgenmad kan bestilles for 300 kr.& børn 200 kr. (børn 2-12 år). 

Morgenmad serveres som åben buffet kl. 07.00 - 10.00.

 

All inclusive kan også vælges under bestillingen og indeholder morgen-, middags- og aftensmad samt lokalt producerede drikkevarer.