Velkommen til Sharm El Sheikh

Sharm el Sheikh er åben hele året rundt med Amisol.

Nyd ferien og rejs til Sharm El Sheikh hele året rundt

Sharm el Sheikh er et fantastisk ferieparadis smukt beliggende på sydspidsen af Egyptens Sinai-halvø. Oprindeligt var det en lille landsby, hvor beduinbefolkningen levede af fiskeri og kameldrift. I løbet af blot få år er byen blevet til et af de flotteste feriesteder i hele verden. Her bliver din ferie fyldt med sol, krystalklart hav og smukke strandarealer.

I Sharm el Sheikh er der også mulighed for at kombinere badeferien med helt specielle historiske oplevelser, eller du kan gå på opdagelse i den gamle bydel, og besøg de hyggelige gamle handelsgader. 

Rødehavet er et utroligt undervandseventyr
Hvad enten man vælger at snorkle eller dykke. Havets temperatur er aldrig mindre end 22 °C, og Rødehavet med de farvestrålende fisk og koraller er kendt, som et af verdens bedste steder til snorkling og dykning. Fra alle vores hoteller i Sharm el Sheikh er der adgang til strande hvorfra du kan dykke direkte ned i Rødehavet. Da de smukke koralrev ligger helt op af strandende, må/kan man de fleste steder ikke gå direkte fra stranden og ud i havet. Derfor har alle hoteller en flydende plast bro, hvor man kan gå på ud til en platform, hvorfra man kan bade og snorkle.

snorkling ved stranden ved Sharm el Sheikh.

Hotellerne i Naama Bay har sand på både strande og i vandet, således at man kan gå ud i vandet, dog er vandet ikke helt klart i Naama Bay pga. at de mange skibe der skal ind til centrum hvirvler sandet op, så ønsker du at se de smukke koraller og farvestrålende fisk, så anbefales det at vælge et hotel uden for byen som f.eks på Hadaba halvøen. Hadaba halvøen er en højt hævet klippeø, der er beliggende ved siden af Naama Bay. Her ligger mange store skønne hoteller langs kysten. Hotellerne er ofte flere niveauer, således er der en fantastisk udsigt over Rødehavet. Fra strandene er der badebroer ud til en platform, hvorfra der kan bades. Ved mange af disse hoteller er der små strande på 2-10 meter, hvorfra man kan gå ca. 1-2 meter ud før korallerne starter.

 

Snorkling i Rødehavets fantastiske koralrev er for alle

Bogstaveligt set, kan man vade tre meter ud i strandkanten, tage svømmebriller på og opleve det utrolige undervandsliv, stadig med fødderne solidt plantet i sandet. Eller børnene kan tage badevinger på og en badering om livet, og udforske havet i de, som oftest afgrænsede strandarealer. Flydetove forhindrer, at børn kommer for langt væk fra strandkanten og adskiller hvor sand og koralrev mødes, så alle har fine muligheder for at opleve havets hemmeligheder i Sharm el Sheik.
Der findes adskillige specialbyggede både med glasbunde, hvor man som passager behageligt kan betragte koraller og fisk. De ture tager en time eller to.

Bådtur i sharm el sheikh

Oplev Naama Bay by night, eller gå op opdagelse i den gamle bydel.

Naama Bay, som er områdets midtpunkt, har et fint udvalg af restauranter, hyggelige cafeer, indkøbscentre, basarer og udskænkningssteder.  Der er ofte arrangeret koncerter og kendte DJ´s vil også være at finde på eventprogrammerne af og til i Sharm el Sheikh. Ønsker man at handle godt om prisen, så kan vi varmt anbefale en tur i Den gamle bydel i Hadaba. Bor man længere oppe af kysten fra Naama Bay, så er Soho Square et besøg værd, da denne nye bydel er blevet rigtig populær. Indkøbsmuligheder, udendørscafeer med vandpibe, sportscafeer og restauranter er blot få af mulighederne. Soho Square er åbent om aftenen og frem til sen midnat. 

Naama Bay handelsgade om aftenen

Udover Naama Bay består Sharm el Sheikh af bydelene Nabq, Sharks Bay med Ras Nasrani og Hadaba med Ras Um Sid. Naama Bay er hovedcentrum, men der findes også et mindre centrum i Nabq samt shoppingcenter og forskellige muligheder for underholdning i Hadaba.

 

Læs mere

Seværdigheder