Seværdigheder

Man skal selvfølgelig opleve lidt på turen - her er nogle gode bud

Dykning og badning i Hurghada.

Dykning i Hurghada er blevet mere og mere populært især når man tager turen ud på åbent hav til de gode rev. Hurhada har altid været en regulær badeby, med gode sandstrande og gode hoteller.

Hurhghada Ligger langs kysten og er med tiden blevet en utrolig stor, men også en meget lang by. Selve Hurghada by strækker sig over 6 km. hovedgade, hvor nyere bydele på hver side af hovedbyen er dukket op de sidste mange år. Byen og områderne har hver især deres egne muligheder, og dette er også grunden til at mange tager turen dertil.

30 minutters kørsel udenfor Hurghada har man et nyere og veletableret byområde - Sahl Hasheesh. Her er der rigtig mange gode strande, og muligheder for at dykke og snorkle fra stranden.  Ønsker man derimod at være lidt tættere på Hurghda by, så er byområdet Makadi Bay også en rigtig god mulighed.

 Dykning og snokling

 

 

Dagstur til Luxor

Tag en dagstur med dine guider til Luxor. Byen rummer ikke kun en masse levn fra den romerske tid, men også et godt og rigt byliv, mange lokale shopping muligheder og besøgsmål.  

Turen til Luxor arrangeres med bus, og ved ankomst til Luxor får man rig mulighed for at komme på rundtur i Kongernes Dal, og inspicere de oldgamle gravkamre, fra nogle af historiens største og mest omtalte konger.  Der er besøg både på vest og øst bredden.  

Kontakt vores guider og kom på en uforglemmelig dagstur til Luxor. Tuen arrangeres løbende

 Luxor

 Hatshepsut templet i Luxor ved kongernes Dal.  

Hatshepsut Tempel

Moskeen i Hurghada

Besøg den ikoniske Al Mustafa-moske i Naama Bay og Udforsk byen samtidig. Moskeen ligger centralt placeret i byen, og er omringet af indkøbsmuligheder, restauranter og små lokale seværdigheder - et herligt sted at gå på shopping, især ved det gamle marked. Er man alligevel inde omkring moskeen, så kan vi varmt anbefale at man tager turen forbi de mange krydderi og nøddebutikker. Alt er lokalt og importeret til området fra den centrale del af Egypten. Husk at her handler man om prisen. 

 Moskeen i Hurghada

En hyggelig aften ved den nye Marina

Noget man ikke skal snyde sig selv for, er en hyggelig aften ved den nye Marina i Hurghada.  Marianen ligger smukt ned til kysten, og byder på en betagende udsigt udover by, hav og vand. Om dagen er Marinaen velbesøgt af dem som blot vil slentre en tur langs de store og fine både og yachts.

Om aftenen åbner alle de lokale og internationale restauranter, og de ligger alle som perler på en snor. Her kan man gå på opdagelse i de mange farverige menukort. Vi er sikre på at du nemt kan finde en restaurant med lige præcis din ynglingsmad eller tema.  Her er også noget for de mindste. 

 Hurghada MArina

 
Hurghada Aquarium

Et must for dig som elsker alt der foregår undervands. Hurghada Aquarium ligger flot og byder på mange gode timers besøg. Her kan man se et stort udpluk af de typer af fist som er i farvandet omrking byen - Rødehavet. Derudover er der også mange gode muligheder for at børn i alle aldre, kan se, røre og få forklaring om livet under vandet.  

 Hurghada Aquarium

 

Solnedgang på en tagterrasse eller plateau langs kysten
Efter en lang dag med dykning, snorkling eller udforskning af alle de fantastiske Hurghada-attraktioner, er en af ​​de bedste ting at gøre at slappe af og drikke en kold Sakara på toppen af ​​en tagterrasse.

Herfra får du en fantastisk 360-graders udsigt, inklusive palmetræerne ved Det Røde Havs bred og solen.

 Solnedgang i sharm

 

Læs mere