Seværdigheder i Hurghada

Få nye fantastiske oplevelser i Hurghada

 

 

Koralrevet i Rødehavet

Dykning i Hurghada er blevet mere og mere populært især når man tager turen ud på åbent hav til de gode rev. Hurghada har altid været en regulær badeby, med gode sandstrande og gode hoteller.

Hurhghada Ligger langs kysten og er med tiden blevet en utrolig stor, men også en meget lang by. Selve Hurghada by strækker sig over 6 km. hovedgade, hvor nyere bydele på hver side af hovedbyen er dukket op de sidste mange år. Byen og områderne har hver især deres egne muligheder, og dette er også grunden til at mange tager turen dertil.

30 minutters kørsel udenfor Hurghada har man et nyere og veletableret byområde - Sahl Hasheesh. Her er der rigtig mange gode strande, og muligheder for at dykke og snorkle fra stranden.  Ønsker man derimod at være lidt tættere på Hurghda by, så er byområdet Makadi Bay også en rigtig god mulighed.

 

En hyggelig aften ved den nye Marina i Hurghada

Noget man ikke skal snyde sig selv for, er en hyggelig aften ved den nye Marina i Hurghada.  Marianen ligger smukt ned til kysten, og byder på en betagende udsigt udover by, hav og vand. Om dagen er Marinaen velbesøgt af dem som blot vil slentre en tur langs de store og fine både og yachts.

Om aftenen åbner alle de lokale og internationale restauranter, og de ligger alle som perler på en snor. Her kan man gå på opdagelse i de mange farverige menukort. Vi er sikre på at du nemt kan finde en restaurant med lige præcis din ynglingsmad eller tema.  Her er også noget for de mindste. 

 

 

Hurghada Aquarium

Et must for dig som elsker alt der foregår undervands. Hurghada Aquarium ligger flot og byder på mange gode timers besøg. Her kan man se et stort udpluk af de typer af fist som er i farvandet omrking byen - Rødehavet. Derudover er der også mange gode muligheder for at børn i alle aldre, kan se, røre og få forklaring om livet under vandet.  

 

Dagstur til Luxor

Tag en dagstur med dine guider til Luxor. Byen rummer ikke kun en masse levn fra den romerske tid, men også et godt og rigt byliv, mange lokale shopping muligheder og besøgsmål.  

Turen til Luxor arrangeres med bus, og ved ankomst til Luxor får man rig mulighed for at komme på rundtur i Kongernes Dal, og inspicere de oldgamle gravkamre, fra nogle af historiens største og mest omtalte konger.  Der er besøg både på vest og øst bredden.  

Kontakt vores guider og kom på en uforglemmelig dagstur til Luxor. Tuen arrangeres løbende

 

Moskeen i Hurghada

Moskeen i Hurghada-by ligger ved kysten af Rødehavet, i den østlige del af Egypten. Den ligger centralt i byen, tæt på det pulserende handelscentrum og omgivet af travle gader og livlige markeder.

Arkitektonisk set fremstår moskeen som et imponerende syn med dens store hvidkalkede kuppel og slanke minareter, der rejser sig majestætisk mod himlen. Den er let genkendelig blandt byens skyline og er ofte et centralt pejlemærke for både lokale og turister.

 

Find det perfekte hotel i Hurghada        Læs mere om områderne i Hurghada