Strande, Snorkling og dykning

Udforsk Rødehavets rige undervandsverden direkte fra dit hotel

Strande

De bedste strande i Hurghada er et must-besøg for alle, der rejser til Egypten. Ikke alene er de perfekte til solbadning og afslapning, men de giver også mulighed for at udforske Rødehavets rige undervandsverden. Strandene er en blanding af koralpulver og sand. Strandene i Hurghada by er dog mest sandstrand. Skal man se koraller skal man flere steder meget langt ud i vandet eller via båd. Fisk har man dog i hobetal også helt tæt på kysten. 

Der er en bred vifte af offentlige strande at vælge imellem, alle let tilgængelige med lokale taxaer for et mindre gebyr. Dog kan der være længere strækninger i Hurghada området, for at komme frem til de forskellige strandområder, så vi anbefaler at man aftaler en fast pris inden man tager turen med Taxi.  Kontakt også gerne vores guider, som gerne hjælper til, med gode råd, fif og vejledning. 

De mest populære strandområder udenfor Hurghada er Sahl Hasheesh og Makadi Bay området.  

Men hver strand har sine egne unikke funktioner, der gør den speciel. Lad os se nærmere på en af ​​de bedste strande i Hurghada. Husk at der er strand alle vegne og hotellerne har hver især, deres eget strandstykke som alle byder på masser af oplevelser. 

 

 Mahmya 

Mahmya - er en strand der ligger fantastisk flot og ud til den sydlige del af Giftun paradis øen nær Hurghada. Dette er en række af rigtig paradisøer i området ved Mahmya. Strandene er fantastiske efter egyptiske standarder, men tåler ingen sammenligning med de bedste tropiske strande. For dig som ønsker en rigtig god sandstrand, men stadigvæk have muligheden for at snorkle og dykke.  Her er ikke fyldt med koralrev, men derimod et rigt fiskeliv. 

Giftun Paradise Island

Makadi Bay

Makadi Bay er en bugt som ligger ca. 20 minutters kørsel udenfor Hurghada. Området er et nyere etableret område, med store resort hoteller som ligger i bugten og ned langs kysten. Strandområderne i Makadi Bay er blevet meget populære for dem som ønsker mere liv undervandet. Her er mange af strandområderne uberørte, og her har man gode muligheder for at se masser af liv, fisk og områder med koraller.

Generelt er strandene gratis at benytte, men skal man benytte sig af liggestole og parasoller så kan dette nogle steder koste ekstra, ca. 7 dollars pr. person, som inkluderer en solseng og parasol. 

 MAkadi Bay

Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh Beach er beliggende på Egyptens berømte Rødehavskyst en kort afstand syd for Hurghada Internationale Lufthavn, som kan nås på cirka 30 minutter ad landevejen. Stranden er omgivet af flere store hotelkomplekser, spredt ud over dens 12 kilometer lange længde.

Der er også en buet mole, som strækker sig ud over vandet i Det Røde Hav, som er et populært sted blandt lokale lystfiskere. Vandet forbliver relativt lavt et stykke ud for kysten, hvilket gør svømning til en rigtig god mulighed, mens god sigtbarhed og rolige strømme betyder, at Sahl Hasheesh også er en topdestination for at tage dit første kig under vandet som dykker. Her er der rigtig godt med liv og fisk. 

Yderligere strandaktiviteter omfatter bananbådsture, windsurfing og ridning. Der findes et lille bymidte i Sahl Hasheesh, dog ikke et stort udbud af restauranter mm. Den gamle bydel har dog en lille håndfuld steder at prøve autentisk egyptisk køkken i beskedne omgivelser.

Farsha Beach

 

 

Læs mere