Rejser til Sharm el Sheikh

Oplev ét af verdens mest berømte koralrev

Hoteller i høj kvalitet til fornuftige priser.

350 solskinsdage om året.

Tæt på verdens største kulturskatte  

 

Nyd din ferie og rejs til Sharm El Sheikh året rundt

Sharm el Sheikh er et vidunderligt ferieparadis smukt beliggende på den sydlige spids af Egyptens Sinai-halvø. Oprindeligt var det en lille landsby, hvor beduinbefolkningen levede af fiskeri og kameldrift. På få år er byen blevet et af de smukkeste feriesteder i verden. Her bliver ferien fyldt med sol, krystalklart hav og smukke strandområder.

I Sharm el Sheikh er det også muligt at kombinere din badeferie med helt særlige historiske oplevelser, eller du kan tage på opdagelse i den gamle bydel og besøge de hyggelige gamle shoppinggader.

Læs mere om rejser Sharm el Sheikh 


 

350 solsikre dage

350 solsikre dage

I Sharm el Sheikh er der i gennemsnit 2 dage med regn om året. Denne destination er derfor perfekt for dig som ønsker sol og varme året rundt

Havtemperature på 22°C

Havtemperature på 22°C

Rødehavets temperatur bliver aldrig under 22°C. Det betyder, at du året rundt kan snorke, dykke og svømme i det varme Rødehav

Mere for pengene

Mere for pengene

I Sharm el Sheikh er priserne lavere end andre steder. Det vil sige, at mange af hotellerne opretholder en meget høj standard til en lavere pris. Du får derfor meget mere ferie for pengene

 

 

 

Bliv endnu klogere på rejser til Sharm el Sheikh

Du kan læse meget mere om Sharm el Sheikh her, eller bruge den ovenstående menu til at finde yderligere information.

 

Rødehavet er et utroligt undervandseventyr

Uanset om du vælger at snorkle eller dykke. Havtemperaturen er aldrig under 22 °C, og Det Røde Hav er med sine farverige fisk og koraller kendt som et af verdens bedste steder for snorkling og dykning. Fra alle vores hoteller i Sharm el Sheikh er der adgang til strande, hvorfra du kan dykke direkte ned i Det Røde Hav. Da de smukke koralrev ligger helt oppe fra stranden, må/kan man de fleste steder direkte fra stranden ud i havet. Derfor har alle hoteller en flydende plastikbro, hvor man kan gå ud til en platform, hvorfra man kan svømme og snorkle.

Hotellerne i Naama Bay har sand på både strandene og i vandet, så man kan gå i vandet, men vandet er ikke helt klart i Naama Bay, fordi de mange skibe, der går ind til centrum, rører sandet op, så man ønsker at se de smukke koraller og farverige fisk, kan det anbefales at vælge et hotel uden for byen, fx på Hadaba-halvøen. Hadaba Peninsula er en højt hævet klippeø beliggende ved siden af ​​Naama Bay. Der er mange store, smukke hoteller langs kysten. Hotellerne er ofte i flere niveauer, så der er en fantastisk udsigt over Det Røde Hav. Fra strandene er der moler til en platform, hvorfra man kan svømme. På mange af disse hoteller er der små strande på 2-10 meter, hvorfra man kan gå ca. 1-2 meter ud før korallerne starter.

 

Snorkling i det fantastiske koralrev i Rødehavet er for alle

Du kan bogstaveligt talt vade tre meter ind på stranden, tage brillerne på og opleve det utrolige undervandsliv, stadig med fødderne solidt plantet i sandet. Eller børnene kan tage klipklapper på og en svømmering om livet og udforske havet i de normalt afgrænsede strandområder. Livsreb forhindrer børn i at komme for langt fra stranden og adskilles, hvor sand og koralrev mødes, så alle har gode muligheder for at opleve havets hemmeligheder i Sharm el Sheik.
Der er flere specialbyggede både med glasbund, hvor du som passager komfortabelt kan se koraller og fisk. Disse ture tager en time eller to.

 

Oplev Naama Bay om natten, eller gå på opdagelse i den gamle bydel.

Naama Bay, centrum af området, har et godt udvalg af restauranter, hyggelige caféer, indkøbscentre, basarer og pubber. Koncerter er ofte organiseret, og berømte DJs vil også være på begivenhedsprogrammerne fra tid til anden i Sharm el Sheikh. Vil du shoppe godt til prisen, kan vi anbefale en tur til Den Gamle By i Hadaba. Bor du længere oppe af kysten fra Naama Bay, er Soho Square et besøg værd, da denne nye bydel er blevet meget populær. Indkøbsmuligheder, udendørscaféer med vandpiber, sportscaféer og restauranter er blot nogle af mulighederne. Soho Square er åben om aftenen til sent midnat.

Udover Naama Bay består Sharm el Sheikh af distrikterne Nabq, Sharks Bay med Ras Nasrani og Hadaba med Ras Um Sid. Naama Bay er hovedcentret, men der er også et mindre center i Nabq, samt indkøbscenter og forskellige underholdningsmuligheder i Hadaba.