Strande i Sharm el Sheikh

Oplev de fantastiske strande i Sharm el Sheikh

 

De bedste strande i Sharm El Sheikh er et must-besøg for alle, der rejser til Egypten. Ikke alene er de perfekte til solbadning og afslapning, men de giver også mulighed for at udforske Rødehavets rige undervandsverden. Strandene er en blanding af koralpulver og sand, hvor sidstnævnte er koncentreret i Naama Bay, Umm el-Sid plateauet, Nabq Bay og Shark Bay området.

Der er et bredt udvalg af offentlige strande at vælge imellem, alle let tilgængelige med lokale taxaer for et mindre gebyr. De fantastiske koralrev på disse strande er blevet Sharm El Sheikhs største trækplaster og tiltrækker turister fra hele verden til at tilbringe deres ferier på disse fascinerende steder.

Men hver strand har sine egne unikke karakteristika, der gør den speciel. Lad os se nærmere på en af ​​de bedste strande i Sharm El Sheikh. Husk at der er en strand overalt og hotellerne har hver deres strandstrækning som alle byder på masser af oplevelser.

Læs mere om de forskellige strande nedenfor

 


 

  

Farsha strand

Farsha Beach betragtes som en af ​​de bedste strande, som er tættest på Naama Bay og Hadaba, med et fantastisk udseende om aftenen, med alle byens lys. Her er der sandbund ved kysten og et usædvanligt stort udvalg af havliv, om dagen er der stor aktivitet i områderne.

På visse tidspunkter af dagen kan vandet være lidt overskyet, da de lokale skibe rører sand op, når de sejler ind i Naama Bay og Hadaba. Men bestemt et besøg værd.

Mens indsejlingen til havet er lavvandet, er der mange barriererev kun få meter fra kysten, så glem ikke at tage gummisko på, da bunden er blandet med sand og sten. Man kan komme ind i vandet både fra land og fra anløbsbroen, og for enden af ​​den er der et undersøisk koralrev.

Bestil din rejse til Sharm el Sheikh

 

Naama Bay

Naama Bay er en af ​​de bedste bugter i Sharm El Sheikh, godt beskyttet mod vinden. Med sin sandstrand, der skråner blidt ned i vandet, er den perfekt til familier med børn eller unge voksne. Korallerne ligger ikke lige ved kysten, men man skal ud via anløbsbro eller flyde.

En lang gågade løber langs kysten, bag de forskellige strande, og her er der en række butikker, restauranter og natklubber. Du kan endda finde den berømte Hard Rock Cafe her, hvilket gør det til en fantastisk destination for både musikelskere og madelskere.

Uanset om du vil slappe af i solen eller feste natten væk, er Naama Bay det perfekte sted at gøre det. Så hvorfor ikke selv komme og opleve skønheden og spændingen ved denne vidunderlige bugt!

Bestil din rejse til Sharm el Sheikh

 

Revstranden i Ras Um Seed

Beliggende i Ras UM Seed uden for Sharm Sharm, og kendt for at servere byens bedste kaffe. Indtil for nylig blev det drevet af en italiensk kaffe- og køkkenentusiast, som sørgede for at give den perfekte kop Joe hver gang.

Denne hyggelige strand er forholdsvis lille, men utrolig hyggelig. Det har en italiensk restaurant, komfortable liggestole med parasoller, en bar, brusere, toiletter, og tilbyder endda leje af udstyr til snorkling og dykning. I højsommeren kan stranden være travl

Koralrevet ved Reef Beach er en fantastisk 'mur', der løber flere meter dybt og vrimler med en overflod af havliv, hvilket gør det til et sandt dykkerparadis. Så hvis du leder efter en uforglemmelig dykker- og snorkeloplevelse, er Reef Beach bestemt stedet at være!

Bestil din rejse til Sharm el Sheikh 

 

Fanar strand

Fanar ligger på et stort plateau og er et privat strandområde med en rolig og fredfyldt atmosfære og ingen vind, samt et spektakulært koralrev. Mange kommer her udelukkende for at se de farverige fisk (såsom skildpadder, rokker, løvefisk, sommerfuglefisk og Napoleon), der lever inden for "murene" af koraller og sten.

Indgangen til stranden er ca. 7 dollars per person, som inkluderer en solseng, parasol, drikkevand. Der er to muligheder for at komme ind i vandet: små flydende stiger nær kysten, der giver dig mulighed for at dykke ned i lavt krystalklart vand, eller en lang træbro, der fører til koralrevet, ideel til snorkling og dykning.

Bestil din rejse til Sharm el Sheikh

 

Shark Bay

På trods af sit navn har Shark Bay faktisk en fantastisk beliggenhed uden hajer i sigte. I stedet finder du nogle af de allerbedste og dybeste roralrev og husrev. Området er perfekt til dykning og snorkling. Hotellerne langs kysten har deres egne små strandstrækninger, som alle er et besøg værd. Nogle hoteller lukker dog stranden, og de kan være private. Sharks Bay har mange både, da mange rejsearrangører starter deres daglige havudflugter herfra.

I en dybde på 20 meter byder Shark Bay på fremragende sigtbarhed, og undervandsverdenen er utrolig farverig og selvfølgelig fascinerende. Du vil have chancen for at beundre adskillige drømmeagtige undervandslandskaber, fyldt med en overflod af havliv.

Så hvis du leder efter en unik og uforglemmelig dykker- og snorkeloplevelse i Sharm El Sheikh, er Shark Bay den perfekte destination for dig. Her er der plads til alle aldre, da der både er områder med sandstrand, men også koraller helt ud til kysten. Du svømmer fra anløbsbroen eller kajen.

Bestil din rejse til Sharm el Sheikh