Tag med vores guider på tur

Et væld af oplevelser venter dig og familien, når turen går til Sharm EL Sheikh. Vores guider står klar til at tage dig med ud i området og gå på opdagelse, i alt det som byen og områder har at tilbyde dig. 

Tekst undervejs. 

Udflugter.

Tag hele familien med på nogle af vores spændende udflugter. Vores guider står klar til at vise dig og familien nogle af de bedste og mest populære seværdigheder og oplevelser.

Bestil rejserne allerede hjemmefra via vores Amisol Travel APP, eller sammen med pakkerejsen. Turene kan også bookes direkte med guiden på hotellet senest dagen før. Her kan du betale med kreditkort eller kontanter i danske kroner, euro, amerikanske dollars eller egyptiske pund.

Udflugterne ledes af engelsktalende guider og gennemføres med enten bus, tog, fly eller båd. Du bliver altid hentet og leveret til hotellet på alle vores ture. Der kan være forskel på program og priser alt efter om du rejser i eller uden for højsæsonen. Vores guider sørger for velkomstmateriale med prisliste ved ankomst eller under velkomstmødet på ankomstdagen.

Læs mere om turene i vores Amisol Travel APP, på informationstavlen på hotellet eller i informationsfolderen i receptionen.

Vores tip: Husk gode sko, kamera, håndklæde, solcreme og gerne lidt vand til de varme gåture.

 

 

Ras Mohammed Nationalpark - sejltur

Ras Mohammed National Park er den eneste af sin slags i Egypten. Da det blev etableret i 1983, dækkede området 97 kvadratkilometer. I dag dækker det 480 kvadratkilometer og omfatter både landområder med mineraler og planter, samt undervandsområdet fra Ras Mohammed-halvøen til Tiran-øen.

Vi tager båden ud til de bedste rev (vi skal tage hensyn til vind- og strømforhold). Her kan du udforske din egen verden under havets overflade. Andre kan nyde svømmestop og snorkling og bare slappe af i solen. Medbring frokost, badetøj og håndklæde. Drikkevarer er inkluderet. Området er fredet og overvåget, så vi skal vise hensyn og følge reglerne for naturreservatet. Reglerne kan findes i informationsmappen. Glem ikke dit pas!

 

Desert rose. For hele familien

På denne meget populære udflugt bliver du hentet fra dit hotel og derefter ud i ørkenen. Her tilbringer vi dagen, ikke langt fra byen. Kør på en quad, prøv at ride på en kamel og nyd middagen i beduinlandsbyen med tilhørende underholdning. Dagen slutter af med at beundre den smukke solnedgang og den imponerende stjernehimmel, der omfavner ørkenen. Middag og alkoholfrie drikkevarer er inkluderet. Vi samles så og kører tilbage til hotellerne.

Medbring: Tørklæde (til brug i ørkenen for at beskytte dig mod sol og sand) og eventuelle tips.

Der kan være en fotograf til stede, som tager billeder mod betaling

 

Dykking - Dykkerpakker og sertifiseringer

Rødehavet anses som et av de vakreste dykkermålene i verdenen. Vi samarbeider med et anerkjent dykkesenter som tilbyr prøvedyk, dykkersertifisering og ulike dykketurer. Dykking kan bestilles gjennom våre reiseledere i Sharm el Sheikh.

 

 

PADI Open Water Diver, 4 dage (dykkerkursus for begyndere)

Denne pakke er for dem, der ikke er erfarne dykkere, men gerne vil udforske grænserne og opleve livet under vandoverfladen. Kurset ledes af vores anerkendte partner Camel Divers, et af de bedste dykkerfirmaer i Rødehavet.

I løbet af kurset får du først 5 træningsdyk i lukket vand (pool) samt teoriundervisning, inden du forsøger dig med minimum 4 dyk i åbent hav. Når kurset er gennemført, kan du købe et dykkercertifikat, der giver dig mulighed for at dykke ned til 18 meter på åbent hav, forudsat at det sker med en på samme niveau.

Minimumsalder: 10 år.

Kurset koster cirka US$385, og leje af udstyr er inkluderet i prisen. Mad er ikke inkluderet, men det kan købes ombord i dykkercentret.

 

 

Dykkerpakke til 3 dage.

Dykkerpakken er for erfarne dykkere med PADI dykkercertifikat. Pakken inkluderer minimum 3 dages dykning, ekstra instruktion, bådtur og frokost ombord. En detaljeret programoversigt vil blive præsenteret ved ankomst. Indholdet i dykkerpakkerne kan ændre sig, efterhånden som forhold som vind, vand og vejr ændrer sig. Der vil dog være planlagte stop med gode muligheder for at se undervandslivet.

Pris: 3 dage, 2 dyk pr. dag koster cirka 198 euro.

Cairo - Besøg pyramiderne

Turen er en heldagsudflugt med rutefly fra Sharm El Sheikh. Med kun en times flyvetid til Kairo er dagen brugt fornuftigt.

Du bliver hentet tidligt om morgenen til dit fly til lufthavnen. Når du ankommer til Kairo, vil vores guide byde dig velkommen, præsentere dagens program og ledsage dig gennem dagen. Under busturen gennem byen kan du opleve trafikken og det pulserende folkeliv i Afrikas største by. Det første stop på turen er det egyptiske museum i Kairo ved Tahrir-pladsen. Her får du et par gode timer med guidede ture og historiefortælling. Bagefter venter en god frokost med udsigt til Gizas pyramid.

På turen kommer vi forbi en lokal papyrusfabrik, hvor du kan se og opleve, hvordan papir blev lavet af papyrus i oldtiden. Turen går derefter direkte til pyramiderne for en tur og gå rundt i pyramideområdet. Du kan komme ind i Cheops-pyramiden mod en merpris på cirka 80 kr. pr. Sfinxen er det sidste stop på turen, og den står vagt foran indgangen til pyramiderne og bevogter disse enorme strukturer.

Flyrejser, entrébilletter (bortset fra indgangen til pyramiderne, som er selvbetalt), rundvisning og frokost er inkluderet. Dette er en dagstur (ventetid på flyet til/fra Sharm El Sheikh kan forekomme).

 

 

Island of Tiran - Sejltur for hele familien

På denne udflugt bliver du også hentet på hotellet og kommer til at opleve, hvad Det Røde Hav virkelig har at byde på af skatte: Solens gyldne stråler, havets smukke fisk, skibsvrag (fra Anden Verdenskrig) og muligheden for at se de smukke delfiner boltre sig frit i naturen. I havnen kan du leje snorkelmaske og svømmefødder. Vi svømmer og har 3 snorklestop nær Tiran Island, hvor der er rig mulighed for at se de farverige fisk og de smukke koraller. Under turen serveres en god BBQ-morgenbuffet i skibets lounge, og alkoholfrie drikkevarer er gratis under hele turen. Når skibet er tilbage i havn, bliver gæsterne kørt tilbage til deres hoteller.

Medbring: Håndklæde, badetøj og eventuelle tips.

Det er også muligt at købe et introdyk på turen om onsdagen, mod betaling - book med guiden på destinationen. Der kan være en fotograf til stede, som tager billeder mod betaling

 

Petra, Jordan. Heldagstur.

Oplev den unikke by Petra i Jordan. Byen ligger i en smal dal omgivet af stejle sandstensklipper. På Jesu tid var byen en imponerende megalopolis med bygninger hugget direkte ind i de røde klipper. Byen havde avanceret infrastruktur med veje, vandforsyning og kloakering. Husene var kunstfærdigt udskåret med høje søjler og smukke monumenter. Petra er en af ​​de største attraktioner i Mellemøsten. En engelsktalende guide er inkluderet på turen. Der kan forventes en vis ventetid ved grænsekontrollen i Aqaba. Visum og frokost er inkluderet i prisen. Afgang fra hotellet er tidligt om morgenen med bus fra Sharm el Sheikh til Nuweiba. Turen fortsætter derefter med færge til Aqaba. Bus fra Aqaba til Petra (ca. 2 timer). Retur til Sharm el Sheikh er om aftenen.

NB! Amisol Travel er ikke teknisk arrangør af arrangementet på denne udflugt.

På denne udflugt kan du bruge Sinai Only Visa (gratis visum).

 

Tag med vores guider på en tur

Vores guider er engelsktalende og har en dyb forståelse af lokalområdet, og de er velforberedte inden turen starter. De er desuden uddannet i turisme og har flere års erfaring med at vejlede gæster. Nogle af vores guider har studeret arkæologi, mens andre er eksperter i ting under vandet. Alt dette er kun et plus på din næste rejse med Amisol Travel.

Skal du på tur, kan du for eksempel møde vores guide Taha. Han elsker historie og brænder for at fremvise Egypten. Billedet her er taget under en af ​​vores ture til Pyramiderne i Giza.

Hav en vidunderlig oplevelse!

Team Amisol

 

Læs mere