Udflugter i Andorra

Få ekstra oplevelser med en tur i området

Udflugter.

Tag hele familien med på nogle af vores spændende udflugter. vores guider står klar til at vise dig og familien, nogle af de bedste og mest populære seværdigheder og oplevelser. 

Bestil allerede turene hjemmefra via vores Amisol Travel APP, eller sammen med pakkerejsen. Turene kan også bestilles direkte hos guiden på hotellet senest dagen før. Her kan du betale med kreditkort eller kontant betaling i Danske kroner, Euro, Us Dollars eller Egyptiske pund. 

Turene gennemføres med engelsktalende guider, og er veludførte med enten bus, tog, fly eller båd. Du bliver altid hentet til/fr hotellet ved alle vores ture.  Der kan være forskel i programmet og priserne om du rejser i eller udenfor højsæsonen.  Vores guider udleverer velkomst materiale med prisliste efter ankomsten, eller ved velkomstmødet på ankomstdagen. 

Læs mere om turene i vores Amisol Travel APP, på infotavlen på hotellet eller i informationsmappen i receptionen. 

 Vores anbefaling:  Husk gode sko, kamera samt tøj der passer til turen. 

 

 

 

Hundeslædetur

En spændende oplevelse for hele familien er også at tage en tur med hundeslæde eller ..
snescooter Bestilles evt. hjemmefra. Pris oplyses i booking

Iglo hotel

Besøg det imponerende Iglo Hotel udsmykket af andoranske kunstnere. Det er virkelig et besøg ..
værd at køre ind og evt. tage et glas cava i isbaren. Det er også muligt at arrangere en overnatning på hotellet m. ½ pension. Book evt. suiten med udendørs is-spa. Bestilles evt. hjemmefra. Pris oplyses i booking

Heliskiing

Kan du lide at flyve i helikopter til toppen af bjergene og stå på ski  i vildt terræn, ..
så er heliskiing en meget spændende måde at opleve off piste skiløb på. Alle nedkørsler har et gennemsnitligt fald på 25%, og en længde på mellem 900 m og 4500 m. Ruterne afhænger af sneforholdene. Man har altid en erfaren bjergguide med, der er garant for sikkerheden For øvede skiløbere med off piste erfaring er det en spændende udfordring på ski Bestilles evt. hjemmefra. Pris oplyses i booking

Læs mere