Grupperejser

GRUPPEREJSER

Ønsker du og dit firma en grupperejse til sydens sol, eller måske en konference under varmere himmeltrøg? Uanset om du rejser med firmaet, den private forening eller den store familie på jubilæumstur eller fødselsdagstur, så kan vi hos Amisol Travel tilbyde Jer et bredt udvalg af gruppearrangementer og vi tilpasser rejsen præcis efter jeres ønsker, så den passer præcis til netop jeres behov. Hvis I er mere end 10 voksne, der skal rejse sammen som gruppe, vil vi gøre vores bedste for at lave det perfekte tilbud til jer!

 

Grupperejser - for dig, der rejser alene
Mange tager gerne alene på en grupperejse. Måske er du blevet single, eller måske deler du og din partner/venner ikke den samme interesse for rejser.  Da alle har valgt og er indstillede på netop denne rejsetype, har hver enkelt deltager ofte rigtig mange gode ting tilfælles med deres nye rejsepartnere, hvilket skaber nye venskaber, og ikke mindst nye gode oplevelser i bagagen. Hos Amisol Travel har vi løbende single rejser med forskelligt indhold. Vi har årligt aktive rejser, dykkerture, sportsrejser rejser for dem som ønsker at danse samt ture med historisk indhold og storby ture. 

kajak tur

Grupperejser - for dig og din partner
Rejser i som par og vil deltage i vores grupperejser, er der rig mulighed for at få en masse gode oplevelser, med andre par som som har samme passion som jer. I vil blive en del af gruppen og møde nye og spændende mennesker samtidig med, at I kan trække jer tilbage og nydeferie på tomandshånd. Vi har alle brug for at holde et hvil eller være os selv, og dette er der også rig mulighed for på vores gruppeture for par.  

Her har du muligheden for at dele en masse rejseerfaringer med dig og din partner, og ikke mindst dine nye medrejsende. En rigtig god rejsemåde at møde nye mennesker på, nyde tosomheden og ikke mindst få e masse gode oplevelser.

grupperejser for par

Grupperejser - for dig og dine venner - og for alle
Tag dine venner eller familie med på en skræddersyet rejse. Her er alt klaret på forhånd, og i skal ikke bruge en masse tid på ferien på at alt skal planlægges. Fra start planlægger vi rejsen som i ønsker det. F.eks. hvis i ønsker en særlig aften kun for jer og gruppen/familien, eller en udflugt kun for jer, eller specielle arrangementer på hotellet.

grupperejse

Golfrejser med masser af golf.
Der er mange krav når man skal på golfferie, og med rette kan vi sige at vi igennem mange år har planlagt og sendt utallige gæster afsted til sydens sol. – At du har golfsættet med hjemmefra, og alt er klaret på forhånd gør bare det hele endnu mere lettere.

Er i en gruppe som vil ned på privat turnering, eller en forening som vil ned og spille golf, så samarbejder vi med nogle af verdens bedste golfområdet og hotellet. Som noget nyt kan du nu også tage konen, kæresten, konen eller manden med på golfrejsen, selvom de ikke vil/skal spille golf. Vi arrangerer mange ekstra arrangementer i forbindelse med hotellet og vores guider, så mens din rejsepartner spille golf, så kan du nyde en dag i spa, eller en oplevelsestur med guide.

Golfrejser Egypten, Tyrkiet, dubai

Ønsker du et tilbud på din næste grupperejse og er i mere end 12 voksne, så benyt vores tilbudsformular, øverst til højre på siden. 

Du kan også kontakte vores gruppeafdeling på tlf: 80 401 402, eller pr. mail til post@amisol.dk

Læs mere

Chios - Grækenland

Grecian Castle

Grecian Castle


Chios by - Chios
På forespørgsel

Flot beliggenhed ved strand og centrum. Særlig hyggeligt hotelområde med servering.

Mer info >> Send forespørgsel
Golden Sand

Golden Sand


Karfas - Chios
På forespørgsel

Gode udflugtsmuligheder i nærheden. Om sommeren arrangeres det græske temaaften hver uge.

Mer info >> Send forespørgsel
Evangelia Apartments

Evangelia Apartments


Karfas - Chios
På forespørgsel

Selvbetjente lejligheder med god beliggenhed i Karfas. Kort gangafstand til strand.

Mer info >> Send forespørgsel
Erytha Hotel og Resort

Erytha Hotel og Resort


Karfas - Chios
På forespørgsel

Bo direkte på stranden i karfas. Flere pools og gode restauranter på hotellet

Mer info >> Send forespørgsel
Annades Apartments

Annades Apartments


Karfas - Chios
På forespørgsel

Et lite og trivelig leilighetshotell. Rett ved stranden og kort avstand til minimarked.

Mer info >> Send forespørgsel
Aegean Dream

Aegean Dream


Karfas - Chios
På forespørgsel

Moderne lejligheder med en dejlig beliggenhed mod havet. Kort afstand til strand og centrum

Mer info >> Send forespørgsel
Sun Village

Sun Village


Megas Limnionas - Chios
På forespørgsel

Familievenlige lejligheder lige ved børnevenlig strand og faciliteter som giver en god feriefølelse.

Mer info >> Send forespørgsel
Sea View Resort og Spa Hotel

Sea View Resort og Spa Hotel


Karfas - Chios
På forespørgsel

Hotel med god standard og flot beliggenhed i højden med udsigt mod havet.

Mer info >> Send forespørgsel

Ørkenroserne

 

Amisol. Ørkenroserne

 

50 Års Fødselsdag - Monte Carlo Hotel. Sharm El Sheikh. 

50 års

Grupperejsen starter her

Hos Amisol Travel er vi vant til at håndtere store grupper, og det gør det nemt for dig som skal arrangere jeres næste grupperejse. Vi står klar fra start til slut. At du har en masse ønsker til din gruppe eller arrangement, ser vi som et plus og er med til at sammensætte dit program, så det bliver lige som du vil have det.

 

Grupperejser med Amisol Travel

Prisen på en grupperejse

Prisen på en grupperejse afhænger altid af antallet af gruppedeltagere. Jo flere rejsende, jo bedre priser har vi mulighed for at forhandle til Jer. Da vi selv har egne flyafgange, og et mangeårigt samarbejde med nogle af områdets bedste flyselskaber, hoteller, og lokale samarbejdspartnere, har vi en masse fordele som du kan nyde rigtig godt af. Vi deler gerne ud af vores erfaringer så du får det mest optimale ud af turen og ikke mindst en lukrativ pris til din grupperejse.

Som en fordel for dig som arrangerer ture med mere end 30 deltagere så kan vi f.eks. give dig en fribillet til fly og hotel for 1 person (på gruppeturen), dog afhænger dette af gruppens størrelse. Jo større gruppe, jo flere fribilletter og flexibilitet giver vi Dig. Dette kan f.eks. være en fordel for jer som har flere instruktører eller undervisere med selv hjemmefra, hvis der er tale om et stort firma arrangement, kursur eller events.

Som gruppe så modtager vi et lavt depositum pr. rejsende af 1000 DKK. Senest 5 dage efter indtegningen af gruppeturen. Eller på aftalte datoer.  Dvs. at du som arrangør har tid til at informere dine kursister/rejsende og de kan betale direkte ind til Amisol Travel. Dvs. du som arrangør skal ikke lave store regnskaber, holde styr på indbetalinger og kursister. Det gør vi – Nemt, bekvemt og sikkert, mens du følger med på sidelinien.

 

Vores gruppeafdeling gør det hele klart til Jer.

Du skal ikke selv ud og forhandle priser. Dvs. du skal ikke ud og handle med hoteller, finde flybilletter og forudbetale en masse penge og stille en stor sikkerhed for jeres rejsende. Vi laver alt forarbejdet og du får en fast pris pr. deltager som er inkl. Alt i ønsker på rejsen.

 Jeres mange ønsker kan blive en realitet, uden at i skal gøre så meget på forhånd! Vi modtager jeres ønsker, og disse bliver en samlet del af pakkeprisen. Alt fra pension på hotellet, fælles bus ved afhentning i lufthavnen, bådleje, udstyr, udflugter, professionelle instruktører, leje af konferencefaciliteter mm.

 

Jeres sikkerhed for rejsen er vores mangeårige samarbejde med hoteller, flyselskaber og øvrige samarbejdspartnere. I Danmark er Amisol Travel også medlem af rejsegarantifonden og RID – Danske rejsearrangører.  

Læs mere

Dykkerture

Vi har igennem en årrække samarbejdet med mange større og mindre dykkergrupper, hvor vi har stået som den tekniske arrangør på deres selvarrangerede grupperejser. Her har vi arrangeret ture for fridykning, Padi Diving Open Water kurser og almindelige dykkerture for foreninger og dykkerfirmaer. Igennem årene er det blevet til mange rigtig gode forbindelser til den nordiske dykkerverden, og det er denne relation som vi nu ønsker at udvikle. Vi tilbyder nu endnu flere faste arrangementer i løbet af året.

Vi har ugentlige flyafgange fra Danmark. Dette gør at vi kan tilbyde dig som rejsende nogle rigtig gode og fordelagtige priser på rejsen og være konkurrencedygtig på markedet. Ønsker man kun at købe flybilletter til sin egen gruppetur kan dette også være noget vi kan tilbyde til fordelagtige priser.

Vi har de sisdste mange år sendt større og mindre grupper afsted på

 

dykkerskole med Amisol Travel

 

Dykkerskole i Sharm el Sheikh

Hos Amisol Travel arrangerer vi løbende på året dykkerskoler i Sharm El Sheikh. Her er der en rig mulighed for at få nye venskaber og møde nye spændende mennesker med samme interesse inden for dykning. Dykkerskolerne kan arrangeres for øvede og uøvede dykkere, og har minimum 18 deltagere.

På vores dykkerskole der bor man på 3 stjernet hotel med all inclusive, og her vil der i løbet af ugen blive afholdt forskellige arrangementer både om dagen og om aftenen. Der vil i løbet af ugen også være tid til ren afslapning på hotellet.

Professionelle engelsktalende instruktører guider alle kursister igennem forløbet, hvor der både er daglig instruktion og dyk ved pool og åbent hav. Dykkerskolen varer normalt 1 uge og bliver afsluttet med en hyggelig aften med overrækkelse af dykker certifikater, priser og en rigtig god middag.

I løbet af ugen vil der være rig mulighed for at opleve Sharm EL Sheikh, med en arrangeret udflugt på kamelryg i ørkenområdet. 

 

Priser pr. person i delt dob. værelse fra: 5995 dkk.  /pris varierer afhængig af sæson.

Alle priser er inkl. Direkte fly fra Kastrup eller Billund, Gratis mad på flyet tur/retur. Transport til/fra hotellet med bus og guide, indkvartering i delt dob.med all inclusive.

Instruktion og leje af snorkel og fuldt dykkerudstyr, 5 dyk ved åbent hav, 1-2 prøvedyk i pool, teoriprøve, praktisk prøve og certifikat. Afslutningsaften med hygge og uddeling af ceritfikater.

 Dykkerskole med Amisol Travel

 

Dykkerpakker for øvede

Er du erfaren dykker og har dykkercertifikater, så har du stadig muligheden for at tillægge ekstra certifikater under rejsen. Det stopper ikke ved et Padi Open Water kursus, her har du bare banet vejen til endnu flere fordele. Alle kursusophold er med/under TDI og PADI TECREC træningsfaciliteter. Alle instruktør kursus priser er excl. Fly og hotel.

Padi Divemaster kursus. Det sikre skridt mod en professionel dykker karriere. Dvs. at du lærer at supervise i teori, teknikker og får slebet alle kanter af dine egne dykkerfærdigheder. Efter2 eller 4 ugers kursus, er du klar som dykkerinstruktør. Kurset er lavet som 2 eller 4 ugers kursus med Certifikat og praktik.  Priser fra 4.595 DKK. (excl. Fly og hotel)

Padi Instructor Development Kursus.  Bliv en certificeret Padi instuktør og tillæg denne uddannelse til dit dykkercertifikat. Kurset dækker over en varighed af 4 dage for Assistant Instruktor, priser fra 3.395 DKK, eller et 10 dages kursus for Open Water Scuba Instruktør fra 6.695 DKK. 

 

 

Dykkerpakker for nybegyndere

Sharm El Sheikh er et sandt mekka for dem som vil ned og lære at dykke, eller for dem som vil opleve det vidunderlige undervandsliv med snorkel. Her er du sikret en fantastisk oplevelse, grundet de mange farvestrålende fisk og det store utal af koraller. Afhængig af området man snorkler eller dykker, så kan man dykke ned til skibsvrag, langs stejle eller knap så stejle koralvægge. Vil man bare dykker let, og ligger i vandoverfladen og følge med i livet under en, så er der   Vil man prøve kræfter med et prøvedyk for at se om dykning er noget for jer, så er dette også en mulighed uden at man behøver at tage et dykkercertifikat. Aldersgrænsen her er minimum 12 år.

 

Padi adventure kursus

Her får de grundlæggende dykkerfærdigheder når du tager et Padi Adventure dykker kursus. Kurset tager 1 dag, hvor der er planlagt 3 dyk i løbet af dagen plus instruktion. Med et Padi Adventure Kursus bliver man ikke certificeret Padi dykker, men man har en mulighed for at blive introduceret til livet under vand.

Priser fra: 1195 DKK.

 

Padi Advanced Open Water

Her har du mulighed for at blive certificeret Padi Advanced Open Water dykker, og kurset tager to dage. Samlet har man 5 dyk, incl. Dybde dyk og 3 selvvalgte dyk med instruktør. For at gennemføre kurset skal man op til en skriftlig prøve, som skal gennemføres for at få sit dykker certifikat.  Priserne er afhængig af antal dyk og ink. leje af udstyr, dykkercertifikat og instruktion

Priser fra: 1.995 DKK.

 

Padi Digital Underwater. Baseret på undervands billeder.

Her kan du lære hvordan du tager de mest betagende undervands billeder. Kurset her er inkl. 2 dyk med instruktør og excl. Kamera udstyr.  En god måde at få en rigtig god oplevelse undervands, og samtidig få nogle gode færdigheder mht. undervands fotografering.

Priser fra: 999 DKK

Amisol undervands dykkerkursus

 

Ida Vogelius - Rejsekonsulent fra Amisol Travel har netop fået sit dykker certifikat i Sharm El Sheikh.

Jeg har i forbindelse med en rejse med Amisol Travel taget dykkercertifikat til Open Water. 

Det var en fed og intens oplevelse i gode hænder af guiderne, som forklarede procedurerne trin for trin og hvor vi efter to dages kursus på tredjedagen tog både en praktisk og teoretisk eksamen. Jeg synes det teoretiske havde en god direkte sammenhæng med de praktiske øvelser vi gennemgik.

Jeg var positivt overrasket over hvor mange sikkerhedsprocedurer vi skulle lære og hvor stort fokus de lagde på det. Dette gjorde automatisk mig og de andre på holdet langt mere rolige og alle var enige om at være langt mere trygge ved tanken om at skulle være i stand til at dykke på egen hånd. Der var mange ting at skulle tage stilling til og huske på i forhold til alt udstyret og benyttelsen deraf. Det var vanskeligt men en god udfordring og det endelige certifikat gør nu at jeg kan dykke uden instruktør verden over. At tage certifikatet i Sharm i modsætning til at tage det i Danmark har først og fremmest den fordel at man ikke tager første del af kurset i en pool, men på lavt vand omgivet af koraller og fisk. Sigtbarheden er helt fantastisk, hvilket gjorde øvelserne langt nemmere at udføre og jeg så på de tre dage over 40 forskellige slags fisk og koraller og lærte navnene og håndtegnene på nogle af de vigtigste. 

Jeg var rigtig glad for denne oplevelse og den gode tryghed jeg fik fra instruktørerne som har givet mig mod på mange flere dykkerudfordringer fremover.

 

 

Fridykning i Rødehavet

Det er blevet utrolig populært med fridykning, og en kategori under den ekstreme dykkersport. Her dykker man uden udstyr og et dyk er baseret på hvor langt man kan komme ned uden brug af udstyr. Fridykning er dyk ved line, og der er instruktører klar undervejs på dykket til at hjælpe til. Her er det teknik i vejrtrækning, og ikke mindst kroppens udholdenhed som er kendetegnet for fridykning.

Vi har de sidste 2 år gennemført flere grupperejser for fridykkere hvor professionelle og landskendte instruktører er med under hele turen. Her er der fokus på vejrtrækning, afslapningsøvelser, samt fokus på kroppen og vores gemte styrker.

 Fridykning med Amisol Travel

 

 

 

 

Liveaboard

Nyd livet på en af vores flydende hoteller 

Liveabroad med Amisol Travel

 

 

 

Læse mere: Hent vores pfd-program her og læs mere om dykning  HER>>

Ring til os eller send en forespørgsel  HER >>

Læs mere

Foreninger / større familiegrupper

Grupperejsen er for minimum 10 personer. 

Er I en forening eller en større gruppe familie/venner som gerne vil ud og rejse?

Vi pakker rejsen med grupperabat og kommer med gode ideer til en uforglemmelig tur. Det er blevet til mange grupperejser gennem årene, hvor vi har sørget for netop de rammer og ønsker som har været efterspurgt. 

Vi kan stå for hele arrangementet fra start til slut:

Fly, transport til og fra hotel, forplejning efter valg - morgenmad, halvpension eller måske all inclusive.  Dobbeltværelser/singleværelser/lejligheder eller familieværelser, samt udflugtsplan osv. osv.

Kontakt os og få et forslag til jeres næste grupperejse

Telefon 80 401 402 eller skriv HER>>

Læs mere