Tryghed på rejsen

Hos Amisol Travel har vi engelsk og skandinavisk talende guider på vores feriedestinationer. I Egypten har vi vores egne engelsktalende guider. Der kan i vinterperioden også være danske guider. 

Ved ankomst til rejsemålet bliver du mødt af vores guider, der glæder sig til at tage imod dig og skabe de bedste rammer for ferien. Har du købt bustransfer fra lufthavnen til hotellet, står vores guider klar ude foran ankomstterminalen, for at vise dig til den rigtige bus, ligesom de er med ombord på alle transferbusser og hjælper dig med check-in på hotellet. Undervejs i bussen fortæller guiden kort om området, de udflugter der udbydes i ugens løb og meget mere. Normalt aftales der tid for hvornår guiden kommer første gang på dit hotel til intro møde. Her udleveres også relevant materiale med nyttige oplysninger.

Umiddelbart efter ankomst inviterer vi til velkomstmøde, hvor I vil høre mere om rejsemålet og praktiske oplysninger. Vores guider kommer løbende forbi alle hoteller i løbet af jeres ferie. Vores guider venter i receptionen, da det er nemmere at mødes og finde guiden der.  Herudover kan de kontaktes per telefon 24 timer i døgnet. Vores gæster kan derfor føle sig trygge under hele ferien.

I receptionsområdet på alle hoteller, finder du en Amisol Travel informationsmappe med alle relevante oplysninger. Du kan derudover downloade vores Amisol Travel App som du kan læse mere om hér. Vil du opleve rejsemålets spændende seværdigheder, tilbyder vi selvfølgelig flere guidede udflugter samt hyggelige arrangementer.