Afbestillingsforsikring

En god afbestillingsforsikring er vigtigere end nogensinde før!

Vil du være bedst mulig dækket, tilbyder vi via Gouda Rejseforsikring en afbestillingsforsikring med markedets bedste dækning, som bl.a. omfatter:

• Refusion af rejsen i tilfælde af akut opstået sygdom (herunder corona), indbrud/brand, reeksamen eller dødsfald i nærmeste familie.

• Refusion af rejsen hvis du efter nærkontakt til coronasmittet er pålagt at være i isolation på afrejsetidspunktet efter anvisning fra STPS. Dette punkt er kun gældende ved afbestillingsforsikring tegnet efter d. 27.05.2021.

• Refusion af rejsen, hvis du af medicinske årsager ikke kan vaccineres, og ferielandet har indført krav herom efter rejsebestillingen.

• Refusion af rejsen i tilfælde af uventet opsigelse fra fuldtidsarbejde umiddelbart inden afrejse.

• Krydsdækning af rejseledsagere – en stor tryghed, hvis I f.eks. rejser flere generationer sammen. Dækningen omfatter nærmeste familie, herunder også papbørn, svigerbørn, svigerinder/svogre, bedsteforældre, samt 3 øvrige rejseledsagere, såfremt de er opført på rejsebeviset og alle har tegnet afbestillingsforsikringen.

Afbestillingsforsikringen koster kr. 399,-. Forsikringen skal tegnes og betales ved køb af rejsen og den kan ikke opsiges herefter.                       

Hvis et dækningsberettiget forhold opstår, er du med afbestillingsforsikring berettiget til at afbestille rejsen og få refunderet hele din indbetaling, kun med fradrag af prisen for afbestillingsforsikringen. Dokumentation for det dækningsberettiget forhold er påkrævet ved brug af afbestillingssikringen. Ved tilfælde af isolationskrav søges den fornødne dokumentationen her: https://corona.stps.dk/da/naer-eller-anden-kontakt/naer-kontakt/ og ved positiv coronatest fremsendes den officielle bekræftelse herpå fra https://www.sundhed.dk/

Læs om betingelserne for afbestillingsforsikring her

Download lægeerklæring her.

 

Annullering af ferie inden afrejse - uden afbestillingsforsikring
Ved afbestilling uden afbestillingsforsikring gælder følgende regler:

0-20 dage før afrejse: mistes  100% af restbeløb 
21-60 dage før afrejse: mistes  depositum og 50% af restbeløb 
61-365 dage før afrejse: mistes depositum

Ønsker du at afbestille din pakkerejse til andre destinationer, krydstogter, Rundrejser og lign. med rutefly og indenrigsbilletter er følgende regler gældende:

0-365 dage før afrejse: mistes afbestillingsforsikring, depositum og 100% af restbeløb samt evt. andre indbetalte gebyrer.

Rejser bestilt via en deal site, refunderes ikke ved afbestilling.

Rejser med KunFly bestilt, refunderes ikke ved afbestilling.

Rejser med rutefly, hvor kunden betaler separat for fly og hotel, refunderes ikke ved afbestilling.

Ved for sen fremmøde/udeblivelse fra rejsen, anses det som en aflysning af hele rejsen og den rejsende har herefter ikke krav på refundering af rejsens pris.

 

Vi gør opmærksom på, at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækning. Amisol Travel modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.