Forudbestil Taxfree og sædereservation til din næste ferie

På mange af vores flyrejser kan du allerede hjemmefra bestille taxfree til flyrejsen, både på ud og hjemrejsen. Nogle flyselskaber tilbyder dette hjemmefra, andre tilbyder et mindre sortiment som først fremvises oppe i flyet når i er på farten. Bestilling af taxfree sker imellem flyselskabet og den rejsende.  Er der fejl ved en bestilling, så skal man kontakte det respektive flyselskab.

 Taxfree med SAS - Scandinavian Airlines

Flyver du med SAS - Scandinavian Airlines så kan du hjemmefra bestille og betale for din taxfree. Dine varer udleveres oppe i flyet og ligger klar på dit anviste flysæde, eller kan afhentes i lufthavnen før afgang. Dette fremgår af din bestilling. 

LOGIN til Taxfree bestilling hos SAS.   KLIK HER 

 LOGIN til sædereservation, ekstra bagagekøb samt lounge. KLIK HER

 

Flysæde, bagage og lounge tilkøb hos SAS - Scandinavian Airlines.

Du kan før din afrejse bestille dit foretrukne sæde på flyet, hvis disse er ledige, og du kan bestille flysæder til båd ud og hjemrejsen. Der er ligeledes mulighed for at tilkøbe adgang til SAS lounge i Kastrup lufthavn, samt tilkøbe ekstra bagage. 

OBS: Ekstra benplads og Exit pladser. Grundet sikkerheden ombord på flyene, så må ældre, gangbesværede, handicappede eller børn under 16 år, ikke sidde ved hverken nødudgang, exit eller første række. Dette skyldtes at man skal være stærk nok til at stå imod, og evt. hjælpe til ved en evakuering. Har man bestilt disse pladser, og går under ovenstående kriterier, så vil du uden varsel, blive ombooket til andet flysæde uden refundering af det indbetalte. 

SAS PLUS. Du kan hos din rejsekonsulent tilkøbe SAS Charter Plus.

Inklusive:
• 30 kilo bagage + 8 kilo håndbagage pr. passager

• Garanteret sæde i den forreste del af kabinen

• Indtjekning ved egne SAS Charter Plus skranker

• Varmt eller opgraderet koldt måltid

• 3 x drikkevarer efter eget valg pr strækning pr. passager, i alt 6 enheder tur/retur (øl/vin/sodavand/vand, gin + tonic tælles som 1 enhed, mousserende vin er ikke inkluderet i pakken)

 

 

Taxfree med Airseven

Airseven tilbyder desværre ikke online taxfree shopping. Der tilbydes et mindre udvalg oppe i flyet på vej til feriedestinationen. Har man specifikke ønsker til til køb, så anbefaler vi at man køber disse varer ude i lufthavnen. 

  LOGIN til sædereservation, ekstra tilkøb på din rejse via Amisol Travel.   KLIK HER:

OBS: Vær opmærksom på - 48 timer før planmæssig afgang, der kan man ikke tilkøbe pladser i flyet. 

 OBS: Ekstra benplads og Exit pladser. Grundet sikkerheden ombord på flyene, så må ældre, gangbesværede, handikappede eller børn under 16 år, ikke sidde ved hverken nødudgang, exit eller første række. Dette skyldtes at man skal være stærk nok til at stå imod, og evt. hjælpe til ved en evakuering. Har man bestilt disse pladser, og går under ovenstående kriterier, så vil du uden varsel, blive ombooket til andet flysæde uden refundering af det indbetalte.