Udflugter i Sharm EL Sheikh

Et væld af oplevelser for hele familien

Udflugter.

Tag hele familien med på nogle af vores spændende udflugter. vores guider står klar til at vise dig og familien, nogle af de bedste og mest populære seværdigheder og oplevelser. 

Bestil allerede turene hjemmefra via vores Amisol Travel APP, eller sammen med pakkerejsen. Turene kan også bestilles direkte hos guiden på hotellet senest dagen før. Her kan du betale med kreditkort eller kontant betaling i Danske kroner, Euro, Us Dollars eller Egyptiske pund. 

Turene gennemføres med engelsktalende guider, og er veludførte med enten bus, tog, fly eller båd. Du bliver altid hentet til/fr hotellet ved alle vores ture.  Der kan være forskel i programmet og priserne om du rejser i eller udenfor højsæsonen.  Vores guider udleverer velkomst materiale med prisliste efter ankomsten, eller ved velkomstmødet på ankomstdagen. 

Læs mere om turene i vores Amisol Travel APP, på infotavlen på hotellet eller i informationsmappen i receptionen. 

 Vores anbefaling:  Husk gode sko, kamera, håndklæde, solcreme og gerne lidt vand til de varme ture. 

 

Byrundtur i Hurghada

Hyggelig byrundtur med Amisol guide. En kombineret sightseeing og shoppingtur. På denne udflugt har du mulighed for at lære Hurghada bedre at kende. Vi kører forbi og stopper ved flere af Hurghadas store attraktioner. Vi besøger: - Det lille akvarium i centrum af Hurghada - Bazaar -distriktet i El Dahar (i midten) - Coffeshop i Sakkala, det andet center i Hurghada.

Vi passerer: - Den storslåede moske - Den koptiske kirke. En glimrende mulighed for at lære den enorme turistby Hurghada bedre at kende. Turen slutter med middag på en af ​​byens bedste egyptiske fiskerestauranter, El Joker. (Min. 4 deltagere).

 

 Byrundtur i hurghada

 

Jeepsafari 

Eventyret starter om eftermiddagen, når vi går ombord på de firehjulstrukne biler, ..
der tager os med ind i det spektakulære ørkenlandskab vest for Hurghada. Vi bevæger os blandt de røde bjerge til en af ​​beduinlejrene, der ligger i dette ugæstfrie landskab. Beduinerne byder på mad og underholdning samt mulighed for at ride på en kamel - ørkenens skib! Efter mørkets frembrud flytter vi tilbage og sørger for at studere den klare og smukke stjernehimmel over os. Dag / tid: Jeepsafari kører om fredagen. Relevante tidspunkter på dagen oplyses ved ankomsten

Medbring: Tørklæde (til brug i ørkenen, for at beskytte dig mod solen og sand), badetøj og evt. drikkepenge.

Der kan være en fotograf til stede, der tager billeder mod betaling.

 Desert Rose

 

Dykning - Dykkerpakker og certifikater

Rødehavet anses for at være et af de smukkeste dykkersteder i verdenen.  Vi samarbejder ..
med et godt anerkendt dykkercenter som tilbyder både prøvedykning, dykkercertifikat og forskellige dykkerture.Dykning bestilles via vore rejseledere i Hurghada

 Diving packet

 

 

Dykkerpakke 3 dage.

Dykkerpakken er for øvede dykkere med padi diving certificat. Pakken indeholder minimum 3 dage med dykning, ekstra instruktion, bådtur og frokost på båden. Et udførligt program vil blive fremlagt på ankomstdagen.  Dykkerpakkernes indhold kan løbende blive ændret, grundet vind, vand og vejrforhold. Der vil dog være indlagt stop med rigtig gode muligheder for at se livet undervands.

Pris: 3 dage, 2 dyk pr dag 

 

Luxor Dagstur

Tidligt om morgenen tager bussen os til Luxor, til byen kaldet "verdens største udendørs ..
museum", og med rette. Her er templer og grave, der kan tage pusten fra dig. Vi besøger Vestbredden med dets farverige og spændende gravkamre, dronning Hatshepsuths fantastiske dødstempel og Memnon Colossi med dens eventyrlige historie.

På østbredden besøger vi Karnaktemplet, verdens største tempelkompleks med sin storslåede søjlesal, hvor tempelmurene og obeliskerne fortæller os historien om en storhedstid beskrevet i både ord og relieffer. Der vil være tid til frokost imellem hele historien. Dag / tid: Dagstur til Luxor går om onsdagen. Afgangstid er givet efter ankomst til Hurghada. (Min. 4 deltagere).

Luxor

 

 

Cairo - Se pyramiderne 

Tuen er en heldagstur med rutefly fra Hurghada. Med kun en times flyvetur til Cairo, er turen og dagen brugt fornuftigt.

Du hentes tidligt om morgenen til lufthavnen. Når du ankommer til Cairo, står vores guide og tager imod jer, byder velkommen og fortæller om dagens program. På busturen til området går turen gennem byen og her opleves trafikken og folkelivet i Afrikas største by. Første stop på turen er ved det Egyptiske Museum i Cairo, ved Taria Pladsen. Her har man et par gode timer med rundvisning og fortælling. Derefter er der god frokost med udsigten til Pyramiderne i Giza. 

På turen kommer vi forbi den lokale Papyrus fabrik, så i kan se og opleve hvordan man udvandt papir i oldtiden af papyrus.  Derefter er det direkte til Pyramiderne og rundtur og vandring omkring pyramiderne.  Man kan komme ind i Keops pyramiden mod ekstra betaling af ca. 80 DKK. pr. person.  Sfinksen er sidste stop på turen. Den står foran indgangen til pyramiderne og vogter de enorme bygningsværker. 

Flyrejse og entrebilletter (dog ikke entrè ind i pyramiderne, som er egenbetaling), guidet tur og frokost er inkluderet.
Turen er en endags tur. (der kan være ventetid for flyrejsen til/fra Hurghada

 Cairo Tur med pyramider

 

 

Bådtur

Heldagstur. På denne tur kan du virkelig opleve, hvad Rødehavet har af skatte.

Både i form af solens gyldne stråler og havets gyldne diamanter under havoverfladen. Dette paradis, som er velkendt blandt dykkere, er også tilgængeligt med snorkel og maske, især i betragtning af det krystalklare havvand. Du vil opleve en verden af ​​farver og liv spredt ud som et kunstmaleri tegnet i bunden af ​​havet. Vi går ombord på de både, der tager fra 6-35 personer og starter turen ud på havet.

Efter at have badet, snorklet og nydt solen, serverer kaptajnen frokost, som du kan nyde på dækket eller i spisestuen på båden. Vi sejler til øen Giftun, hvor du kan vælge, om du vil blive ombord eller gå i land. Hvis du ikke vil snorkle, kan du være med og bare nyde turen til søs.

Båden sejler tilbage ved solnedgang, og vi håber, at du får en uforglemmelig dag i dykkerparadiset. Dag / tid: Snorkeltur med båd kører torsdag og lørdag. Relevante tidspunkter på dagen oplyses ved ankomsten.

Bådtur

 

Tag med vores guider på tur

Vores guider er engelsktalende og er yderst velkendte i lokalområdet, og har sat sig ind i tingene inden I skal på tur. Vores guider er også uddannede indenfor turisme, og har flere års erfaring i at have gæster med rundt. Nogle af vores guider har studeret arkæologi, andre specialister i ting under vandet. Alt sammen noget som blot er et plus på din næste rejse med Amisol Travel 

Står du og skal afsted på tur så kan du f.eks. møde vores guide Taha. han elsker historie, og elsker at vise Egypten frem.  Billedet her er taget under en af vores ture til Pyramiderne i Giza. 

Rigtig god fornøjelse.  

Team Amisol 

Guide ved pyramiden

Læs mere