Amon Ra II rundrejse8 dages rundrejse: Sinai, Kairo og Nilen eventyr

Rejs til Egypten og få en unik oplevelse, når vi rejser gennem Sinais stier, fra det bibelske Sinai-bjerg, mod de store pyramider i Kairo, inden du fortsætter til Aswan. Lær den rige nubiske kultur at kende, interager med de lokale i landsbyen og oplev et autentisk glimt af livet i Egypten. Få et dybt dyk ned i egyptisk kultur og landets rige arv, mens du respekterer miljøet.

Denne rejseplan er defineret til at levere en "oplevelse for livet" - en kombination af prestigefyldte og regionale attraktioner og højdepunkter, der viser Egyptens skjulte perler.

Eventyret på Nilen starter med at sejle på en Felucca - "basic traditionelle Nile sejlbåde" - som er designet til at give dig en meget afslappende og behagelig rejse ned ad floden. Bliv på dækket af båden, som er indrettet med madrasser, slap af og nyd synet af det frodige landskab ved Nilens bredder, der langsomt glider forbi. Har du en drøm om at svømme i Nilen? Her får du mulighed for at lade din drøm gå i opfyldelse, tage en forfriskende dukkert i floden. Vi rejser til Kom Ombo-templet, inden rejsen fortsætter til Egyptens gamle hovedstad, Luxor.

Afslør mysterierne omkring de store pyramider i Kairo og den ikoniske Kongernes Dal, opdag seværdighederne i Aswan og Kom Ombo. Nyd en eventyrlig dag på Nilen i en Felucca, som er en traditionel Nilen-sejlbåd.Fakta om rundreisen 

Grupper: Små grupper. Min. 2 personer og max. 24 personer.
Egnet for: Familier, par og ældre.
Start og slutt: Sharm el Sheikh
Ankomst og avreise: Søndag
Kategori: 4- og 5-stjernert hotel, superior
Reiseleder: Engelsktalende
Lokale guider: Engelsktalende
Du besøger: Sinai, Kairo, Aswan, Luxor

Kort opsummering af det daglige program

Dag 1: Ankomst til Sharm el Sheikh.

Dag 2: Sinai-bjerget, St. Katarinaklosteret og Kairo.

Dag 3: Guidet tur til pyramiderne og det egyptiske museum

Dag 4: Ankomst Aswan: Aswan-dæmninger og Philae-templet.

Dag 5: 8 timers sejlads fra Aswan - Kom Ombo, Hrabiab Island og vi kører til Luxor.

Dag 6: Guidet tur til Vestbredden: Kongernes dal, Hatsheput-templet. Og Karnak og Luxor-templet.

Dag 7: Flyv til Sharm el Sheikh.

Dag 8: Eventyret i Egypten er slut.Vi anbefaler at kombinere rundturen med en ekstra uge i Sharm el Sheikh.

Efter at have udforsket det gamle Egypten og dets skatte med en travl rejseplan, anbefaler vi at forlænge din rejse med en ekstra uge med sol og bade i Sharm el Sheikh. Her kan du nyde en luksuriøs uge på det 5-stjernede Baron Resort med all inclusive, afslapning, udsøgt mad og snorkling i Rødehavet. Foretrækker du at ligge på solsengen ved poolen? Baron Resort har et stort og flot poolområde.Rejs ansvarligt og vælg en af ??vores mindst skadelige ture. Du modtager et CO2-neutraliseringscertifikat for din valgte rejseplan, læs mere under fanen "Bæredygtige tiltag".


Søndag (dag 1): Velkommen til Egypten

Ankomst til Sharm el Sheikh, her møder du din rejseleder inden toldbehandling, som vil assistere og eskortere dig til dit hotel, Baron Resort. Check ind, modtag værelsesnøgle og bliv natten over.

Måltider inkluderet: Aftensmad.

Mandag: Sinai-bjerget og Kairo 

Efter morgenmad bliver vi hentet, og turen går med bus til Sinaibjergene. Busturen tager sammenlagt 2-3 timer med stop undervejs, hvor beduinerne servere te for os. Vi nyder et dejligt besøg i St. Katarinaklosteret, hvor der vil bliver serveret frokost. Her får vi 2 timer til at udforske området, se "busken som ikke brændte" som nu er blevet til træ, hvorefter besøger vi Sinaibjergene. (Der er dog ikke tid til at bestige det)

Vi kører herefter videre fra St. Katarinaklosteret mod Kairo. Busturen tager her sammenlagt 5,5 time. I Kairo tjekker vi ind på hotellet, og når mørket faldet på tager vi en gåtur ud og udforsker området.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost.

Tirsdag: Pyramiderne i Giza og Grand Egyptian Museum 

Nyd morgenmaden på hotellet, inden du bliver hentet af din guide. Besøg pyramiderne i Giza og se nogle af de første fascinerende landskaber. Vi besøger de verdensberømte grave af Cheops, Chefren og Mykerinos samt Sfinxen.

Efter dets færdiggørelse blev det store egyptiske museum ved Kairo-porten på Giza-plateauet (ved siden af ??pyramiderne) juvelen i Egyptens nye krone. Og er et af verdens største, mest moderne og mest kendte museer. Museet kommer til at rumme mere end 50.000 genstande, inklusive alle den gyldne konge Tutankhamons personlige ejendele - for første gang samlet på ét sted.

Bemærk: Det Store Egyptiske Museum er planlagt til at åbne tidligt i 2023. Hvis det ikke er åbent, besøger du alternativt det egyptiske nationalmuseum om eftermiddagen. Se en række af faraoniske epoker, herunder Tutankhamon-udstillingen.

Vi rejser tilbage til hotellet for aftenen.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost.

Onsdag: Kairo & Aswan

Efter morgenmaden tager vi til Cairo Lufthavn og tager et fly til Aswan (ca. 1 time og 15 minutter).

I Aswan starter dagen med en guidet tur til Aswans dæmninger. Englænderne byggede den første dæmning i 1898-1902, den var dengang den største dæmning i verden, før Rusland byggede en ny, betydelig højdæmning i 1960-1971.

Vi besøger Philae-templet, Isis-templet og Hathor. Templet blev reddet og restaureret på øen Agilkia, efter at vandet steg fra da den høje dæmning blev bygget. Efter at have besøgt Aswans dæmninger og templer ankommer vi til hotellet for check-in.

Om eftermiddagen kan du bestille en lokal Felucca-tur til den nubiske ø, Elephantine Island. Spis en velsmagende middag tilberedt af de lokale og nyd udsigten over bådene på Nilen, Aswan by og det berømte hotel The Old Cataract. Vi besøger øen med dejlige botaniske haver. Dette er en uforglemmelig oplevelse!

Måltider inkluderet: Morgenmad.

Torsdag: Fra Aswan sejler vi til Kom Ombo

Dette bliver en eventyrlig dag på Nilen, hvor vi skal sejle i en Felucca i ca. 8 timer fra Aswan til Kom Ombo. Vi begynder at sejle tidligt om morgenen, rejseplan og antal timer på båden kan variere afhængig af vinden.

Bådens dæk er indrettet med madrasser, nyd en afslappende sejlads på Nilen og se det vidunderlige landskab langs flodens bredder glide forbi. Medbring et håndklæde og få en uforglemmelig oplevelse, når du bader i Nilen.

Vi stopper ved Hrabiab Island til frokost. Tag en behagelig gåtur, inden vi sætter sejl mod Kom Ombo-templet. Turen fortsætter derefter i bil til Luxor.

Check-in på et hotel i Luxor.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost.

Fredag: Luxor og Karnak-tempelet

Efter morgenmad tidligt om morgenen starter en guidet tur til Vestbredden. Her besøger vi gravene i den berømte Kongernes Dal, Hatsheput-templet og Memnons mægtige kolosser.

Om eftermiddagen vil der være en guidet tur i Karnak-templet og Luxor-templet. Karnak Temple er det største tempelkompleks i Egypten, det er en vidunderlig oplevelse at se de store søjler med detaljeret udsmykning i midten af ??templet.

Måltider inkluderet: Morgenmad.

Lørdag: Sharm el Sheikh og nyd strandlivet

Efter morgenmaden er der fly til Sharm el Sheikh. Tjek ind på hotellet og nyd resten af ??dagen i en solseng på stranden eller snorkling i Rødehavet.

Måltider inkluderet: Morgenmad og aftensmad.Søndag: Eventyret i Egypten er slut - hvad med at kombinere det med en badeferie?

Efter at have udforsket det gamle Egypten med en travl rejseplan, anbefaler vi, at du forlænger din rejse med en ekstra uge i Sharm el Sheikh. Bo på det 5-stjernede Baron Resort, her kan du lade alle oplevelserne synke ind og nyde en uge med afslapning, god mad og snorkling i Rødehavet.

Vælger du ikke at kombinere rundrejsen med en uges badeferie, slutter dit eventyr i Egypten i dag. Efter morgenmaden bliver du hentet af rejselederen og kørt til Sharm lufthavn for at nå flyet hjem til Danmark.

Måltider inkluderet: Morgenmad.


Dette er inkluderet

Transport & Sightseeing

Fly- og busbilletter samt sejlads er inkluderet i prisen.

Sharm Lufthavn - hotel
Sharm el Sheikh - St. Katarinaklosteret og Sinai-bjerget - Kairo
Hotel - lufthavn
Fly fra Kairo - Aswan
Aswan Lufthavn  hotel
Sejler fra Aswan - Kom Ombo
Bus fra Kom Ombo - Luxor
Fly fra Luxor - Sharm el Sheikh
Sharm Lufthavn - hotel
Hel dag med guderne: pyramiderne, sfinxen og det egyptiske museum med frokost

Guidet tur: Aswan-dæmninger, Obelisk og Philae-templet

8 timers Felucca-sejlads: Aswan - Kom Ombo med frokost

Guidet tur: Luxor-templet og Karnak-templet

Guidet tur: Vestbredden, Kongernes Dal, Hatsheput-templet og Memnon-kolosseneMåltider inkluderet

Morgenmad er inkluderet hver dag, i alt 7 morgenmad

4 frokoster

2 middageCertifikat

Du vil modtage et CO2-neutraliseringscertifikat gennem Eols øko-sociale projekter. Amisol Travel kompenserer for dine drivhusgasudledninger på denne rundrejse, eksklusive dine internationale flyvninger. Læs mere om, hvordan vi udligner emissioner under fanen "Bæredygtighed".

Vil du frivilligt kompensere for din internationale flyvning? Klik her.Komfort indkvartering superior 4 og 5 stjerner

Sharm el Sheikh: Baron Resort eller lignende med all inclusive.
Kairo: Radisson Blu eller lignende med morgenmad.
Aswan: Mövenpick Aswan med morgenmad.
Luxor: Steigenberger Achti Nile View med morgenmad.


Ikke inkluderet

Drikkepenge
Ekstra måltider og drikkevarer
20 kg indchecket bagage t/r, kr 300,-
Mad i flyet (sandwich) tur/retur, kr 145,-
Visa ved ankomst er ikke inkluderet.
Turistvisum koster USD 30, som betales kontant ved ankomst. Visummet er gyldigt i 30 dage.
OBS: Dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemkomst.

Nubisk landsby med middag
Elephantine Island og øen med botaniske haver
Abu Simbel-templet
Varmluftballon

#Bæredygtige tiltag##
Nyd dit eventyr i Egypten med god samvittighed

Amisol Travel er det første rejsebureau i Norden, der tilbyder CO2-neutrale rejser til Egypten. Rejs ansvarligt og vælg en af ??vores mindst skadelige ture. Modtag et CO2-neutralitetscertifikat for din valgte rejseplan. Vores rejseplaner er defineret til at levere en "oplevelse for livet" og give dig en fremragende oplevelse, når du rejser gennem Egypten, med personlig service.

Balanceret med prestigefyldt komfortindkvartering og brug af de transportmidler, der er mindst skadelige for miljøet. På dine vegne vil vi også udligne de uundgåelige aspekter af din rejse, og du vil modtage et CO2-neutraliseringscertifikat gennem Eols øko-sociale projekter, som hjælper lokale landmænd og lokalsamfundet. Eksklusiv dine internationale flyvninger.

Alternativt kan du opleve det egyptiske landskab og lære om Amisols bistand til landbrugssamfundet ved at bo på SEKEM Eco Lodge, der ligger uden for Kairos stress og jag. Her får du en gratis rundvisning på gården og fordyber dig i den smukke natur.

Vil du vide, hvordan vi kompenserer?

Hver rejse har et CO2-fodaftryk fra fly, hoteller og transport. Baseret på forbruget af fossile brændstoffer som olie, kul eller naturgas, der efterlader et negativt kulstofaftryk på planeten. Neutralitet gennem modregning reducerer den negative miljøpåvirkning for at opnå et nettoresultat. Hvilket giver vores gæster mulighed for at nyde vores ture i Egypten med god samvittighed.Amsiols mål

Vores ultimative mål er at organisere en autentisk oplevelse ved at tilbyde en komplet rejse, der gavner lokalbefolkningen og miljøet. Takket være vores partnerskab med Sekem, Egyptens førende bæredygtige udvikling siden 1977. Læs mere om vores bæredygtige tiltag i Egypten her.

Hvad er en Felucca egentlig? En Felucca er en enkel og traditionel nil-sejlbåd uden motor, og har normalt et eller to sejl. Fraværet af motorstøj giver en mere fredelig, afslappende og miljøvenlig tur på Nilen. Båden er enkel i designet og har hverken el eller kahytter, dette giver gæsterne mulighed for at slappe helt af og nyde rejsen gennem Egypten.

Bådens dæk er indrettet med madrasser, der er separat spiseplads ombord. Bemærk venligst, at toiletterne om bord er små, og der er ingen brusere.

Feluccaen menes at være opfundet af egypterne, som gjorde betydelige fremskridt inden for skibsbygningsindustrien i oldtiden. Før opfindelsen af ??feluccas brugte egypterne upålidelige sivbåde.

  • Hotelfaciliteter
 • SwimmingPool Nej
 • Restaurant Nej
 • Bar Nej
 • Reception Nej
 • WiFi Nej
 • Elevator Nej
 • Gratis Solsenge Nej
 • Fitness Nej
 • Børnepool Nej
 • Værelsesfacilitier
 • Rengøring Nej
 • Skift af håndklæder Nej
 • Skift af linned Nej
 • BALKON / TERRASSE Nej
 • Minibar Nej
 • Aircondition Nej
 • Safe box Nej
 • TV Nej
 • Hårtørrer Nej
 • Pension
 • Morgenmad Nej
 • Halvpension Nej
 • Mini all inclusive Nej
 • All inclusive Nej
 • Afstande
 • Centrum 0 m
 • Strand 0 m
Næste >

Anbefalede hoteller til dig