dykkerrejser med amisol travel

Dykkerferie

Vi har igennem en årrække samarbejdet med mange større og mindre dykkergrupper, hvor vi har stået som den tekniske arrangør på deres selvarrangerede grupperejser. Her har vi arrangeret ture for fridykning, Padi Diving Open Water kurser og almindelige dykkerture for foreninger og dykkerfirmaer.

Igennem årene er det blevet til mange rigtig gode forbindelser til den nordiske dykkerverden, og det er denne relation som vi nu ønsker at udvikle og tilbyde endnu flere vores service og ekspertise.

 

Vi har ugentlige flyafgange fra Danmark. Dette gør at vi kan tilbyde dig som rejsende nogle rigtig gode og fordelagtige priser på rejsen og være konkurrencedygtig på markedet. Ønsker man kun at købe flybilletter til sin gruppetur kan dette også være noget vi kan tilbyde til fordelagtige priser.

 

Læse mere: Hent vores pfd-program her og læs mere om dykning  HER>>

Ring til os på: 80 401 402 eller send en forespørgsel  HER >>

 

Priser pr. person i delt dob. værelse fra: 5995 dkk.  /pris varierer afhængig af sæson.

Alle priser er inkl. Direkte fly fra Kastrup eller Billund, Gratis mad på flyet tur/retur. Transport til/fra hotellet med bus og guide, indkvartering i delt dob.med all inclusive.

Instruktion og leje af snorkel og fuldt dykkerudstyr, 5 dyk ved åbent hav, 1-2 prøvedyk i pool, teoriprøve, praktisk prøve og certifikat. Afslutningsaften med hygge og uddeling af ceritfikater.

 Dykkerskole med Amisol Travel

Padi Divemaster kursus

Det sikre skridt mod en professionel dykker karriere. Dvs. at du lærer at supervise i teori, teknikker og får slebet alle kanter af dine egne dykkerfærdigheder. Efter2 eller 4 ugers kursus, er du klar som dykkerinstruktør. Kurset er lavet som 2 eller 4 ugers kursus med Certifikat og praktik.  Priser fra 4.595 DKK. (excl. Fly og hotel)

Padi Instructor Development Kursus

Bliv en certificeret Padi instuktør og tillæg denne uddannelse til dit dykkercertifikat. Kurset dækker over en varighed af 4 dage for Assistant Instruktor, priser fra 3.395 DKK, eller et 10 dages kursus for Open Water Scuba Instruktør fra 6.695 DKK. 

Padi adventure kursus

 Her får de grundlæggende dykkerfærdigheder når du tager et Padi Adventure dykker kursus. Kurset tager 1 dag, hvor der er planlagt 3 dyk i løbet af dagen plus instruktion. Med et Padi Adventure Kursus bliver man ikke certificeret Padi dykker, men man har en mulighed for at blive introduceret til livet under vand. Priser fra: 1195 DKK.

Padi Advanced Open Water

Her har du mulighed for at blive certificeret Padi Advanced Open Water dykker, og kurset tager to dage. Samlet har man 5 dyk, incl. Dybde dyk og 3 selvvalgte dyk med instruktør. For at gennemføre kurset skal man op til en skriftlig prøve, som skal gennemføres for at få sit dykker certifikat.  Priserne er afhængig af antal dyk og ink. leje af udstyr, dykkercertifikat og instruktion. Priser fra: 1.995 DKK.

Padi Digital Underwater

Baseret på undervands billeder. Her kan du lære hvordan du tager de mest betagende undervands billeder. Kurset her er inkl. 2 dyk med instruktør og excl. Kamera udstyr.  En god måde at få en rigtig god oplevelse undervands, og samtidig få nogle gode færdigheder mht. undervands fotografering. Priser fra: 999 DKK

Amisol undervands dykkerkursus

 

Ida Vogelius - Rejsekonsulent fra Amisol Travel har netop fået sit dykker certifikat i Sharm El Sheikh.

"Jeg har i forbindelse med en rejse med Amisol Travel taget dykkercertifikat til Open Water. 

Det var en fed og intens oplevelse i gode hænder af guiderne, som forklarede procedurerne trin for trin og hvor vi efter to dages kursus på tredjedagen tog både en praktisk og teoretisk eksamen. Jeg synes det teoretiske havde en god direkte sammenhæng med de praktiske øvelser vi gennemgik.

Jeg var positivt overrasket over hvor mange sikkerhedsprocedurer vi skulle lære og hvor stort fokus de lagde på det. Dette gjorde automatisk mig og de andre på holdet langt mere rolige og alle var enige om at være langt mere trygge ved tanken om at skulle være i stand til at dykke på egen hånd. Der var mange ting at skulle tage stilling til og huske på i forhold til alt udstyret og benyttelsen deraf. Det var vanskeligt men en god udfordring og det endelige certifikat gør nu at jeg kan dykke uden instruktør verden over.

At tage certifikatet i Sharm i modsætning til at tage det i Danmark har først og fremmest den fordel at man ikke tager første del af kurset i en pool, men på lavt vand omgivet af koraller og fisk. Sigtbarheden er helt fantastisk, hvilket gjorde øvelserne langt nemmere at udføre og jeg så på de tre dage over 40 forskellige slags fisk og koraller og lærte navnene og håndtegnene på nogle af de vigtigste. 

Jeg var rigtig glad for denne oplevelse og den gode tryghed jeg fik fra instruktørerne som har givet mig mod på mange flere dykkerudfordringer fremover."