Besøg Ras Nasrani området tæt på SOHO

Oplev Ras Nasrani området i Sharm el Sheikh 

Her bor du tæt på SoHo som byder på aktiviteter for alle aldre

Se alle vores hoteller i Sharm el Sheikh her 

Ras Nasrani

Et af de nordligste lokale steder i Sharm el Sheikh er Ras Nasrani, som er en populær destination for familieferier, men også for dem, der holder ferie med venner eller din partner. Ras Nasrani er et fantastisk område for børn og voksne og ligger langs kysten, her kan du nyde dovne dage på en solseng på stranden, snorkle eller dykke ned i det farverige undervandsliv i Rødehavet og nyde omgivelserne. I Ras Nasrani finder du blandt andet vores populære 5-stjernede hoteller; Baron Resort, luksuriøst for hele familien og Baron Palms Resort, et elegant resort kun for voksne gæster.

 

En verden af ​​underholdning venter på SOHO Square

Sharm el Sheikh er en destination, der byder på meget mere end "bare" fantastiske topklasse resorts med sjove aktiviteter i poolen og skøn snorkling i Rødehavet. Når du først er i Sharm, anbefaler vi at tage en tur til SOHO Square, et af Mellemøstens mest spændende underholdningscentre. Prisvindende SOHO Square i White Knight Bay er den ultimative destination for dem, der søger en underholdende ferie i Sharm el Sheikh. Udforsk de mange aktiviteter, shopping og det brede udvalg af kaffebarer, caféer og restauranter, der serverer udsøgte internationale retter i verdensklasse.

 

Uanset om du rejser med familie, venner eller med din partner, er der noget for enhver smag i SOHO. Springvandet er en central attraktion i SOHO og er blevet kåret som en af ​​de smukkeste attraktioner i Sharm el Sheikh, tag en aftentur og se farvespillet i det oplyste springvand og nyd folkelivet.

 

Mange rejser til SOHO for at få en udsøgt gourmetoplevelse på de mange restauranter, som for mange er centrale for en perfekt ferieoplevelse. Det brede udvalg gør SOHO Square til det perfekte sted at møde venner, nyde de livlige omgivelser med familien eller spise en romantisk middag med din elskede.

 

Leder du efter lækre souvenirs fra din ferie i Egypten? SOHO byder på gode indkøbsmuligheder, her kan du shoppe i internationale butikker og mærker eller prutte om prisen i basaren.

 

På SOHO Square er der en travl menneskemængde hele dagen, og om aftenen kan du tage til koncert og se internationale musikere og bands på SOHO-scenen. Oplev underholdningen på scenen, gå til en af ​​barerne eller loungerne. Er du en natteravn? Så kan du danse til solen står op på den populære natklub.Alle rejsemål, All
Billund, FLY 7 dag, 2 personer
Ændre søgning
AFREJSE tor 28. sep 2023
Airseven 07:00 - 12:55
Billund -> Sharm el Sheikh

Hjemkomst tor 05. okt 2023
Airseven 13:55 - 18:25
Sharm el Sheikh -> Billund


Baron Palms Resort

Kun voksne m. all inclusive

Baron Palms Resort

Sharm el Sheikh - Ras Nasrani

Fly & Hotel

-Luksuriøst og afslappende voksenhotel (16+)

-Sand + koralstrand

-All inclusive

Samlet pris: 11.190,-
8.345,-

5.595,-

BESTIL
Baron Resort

Eksklusivt med de bedste snorkelforhold i Sharm

Baron Resort

Sharm el Sheikh - Ras Nasrani

Fly & Hotel

-Eksklusivt luksus hotel

-På sandstrand med flot koralrev

-Halvpension eller Premium All Inclusive

Samlet pris: 14.390,-
9.195,-

7.195,-

BESTIL