Bestilling af rejse

Ferierejser med Amisol Travel kan bestilles på vores hjemmeside, pr. telefon eller ved personlig henvendelse på vores kontor i København

Ønsker du at bestille din rejse per telefon, vil du altid straks komme i kontakt medarbejder på tlf: 80 401 402. Du har også mulighed for at lægge dit nummer, så vender vi straks tilbage til dig. Du er også altid velkommen til at komme forbi vores kontor på Vesterbrogade i København. 

Du vil derfor altid kunne komme i kontakt med en kompetent medarbejder, som har et grundigt kendskab til alle vores rejsemål. Vores rejsekonsulenter kender til vores hoteller og destinationer, og besøger dem tit. Det gør at vi kan sammensætte lige præcis den ferie som passer dig bedst. 

Ved bestilling af din ferierejse er det meget vigtigt, at den rejsendes navn på billetten stemmer nøjagtigt overens med navnet i passet. Du skal kun bruge fornavn og efternavn samt din alder ved bestilling. Mellemnavne skal derfor ikke skrives med.

For ændring af navn se under afsnittet Navneændring længere nede på denne side. Det er ligeledes vigtigt, at adresse og telefonnumre er korrekt.
På billetten fremgår afrejsedato, -lufthavn, -tidspunkt, hotel, rejsens varighed mv. Den rejsende er selv ansvarlig for at kontrollere, at specifikationerne på billetten er i overensstemmelse med det bestilte.

Valg af hotel/lejlighed
En stor del af ferien er på værelset eller lejligheden, som er ens base under ferien.  Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvad der gør ferien bedst mulig for dig. Pris og kvalitet hænger unægtelig sammen, og i mange tilfælde kan du for få hundrede kroner ekstra få en meget bedre indkvartering, antal stjerner eller værelsestyper. Det kan derfor godt betale sig at overveje hotellet eller ferielejlighed en ekstra gang. Vi har i vores hotel- og lejlighedssortiment bestræbt os på at præsentere en så bred vifte som muligt, så der er noget for de fleste typer af ønsker.

Værelsestillæg
På nogle hoteller er det muligt at betale et tillæg for en udsigt til hav eller pool. Priserne er specificeret under værelsestype og pension. En hav- eller pooludsigt kan enten være direkte, skrå eller delvis. Palmer, træer, eller anden bevoksning kan i nogle tilfælde tage noget af udsigten, men værelset eller lejligheden vil være beliggende mod havet/poolen. 

Fra de værelser/lejligheder som ligger i stueplan, kan der ligeledes være begrænset udsigt i forhold til de øverst beliggende. Vi har ingen beføjelser iht. placering af værelserne hjemmefra. Tillægget/prisen fremgår på den valgte værelsestype på rejsebeviset.

Særlige ønsker
Ved bestilling af rejse påfører vi gerne evt. ønske mht. beliggenhed, udsigt og lignende. Samtidig vil vi understrege, at vi ikke på nogen måde kan garantere, at disse bliver opfyldt, men så vidt muligt bestræber os på at efterkomme det ønskede. Vi vil gøre vores bedste til at få kontakt til hotellerne med dine ønsker. 

Ændring af navn/rejse
Navneændring:
Navnet på rejsebeviset/billetten skal stemme nøjagtigt overens med navnet i den rejsendes pas. En navneændring koster kr. 500,- i ændringsgebyr per rejsedeltager. Det er den rejsendes ansvar at kontrollere, at oplysningerne på rejsebeviset er korrekte og at alt stemmer overens med navne i pas mm.

Ændring af rejse tidligere end 60 dage før afrejsedagen:
Ved ændring af rejsen tidligere end 60 dage før afrejsedagen opkræves et ændringsgebyr på kr. 500,- pr. rejsedeltager, udover den eventuelle afregning af prisforskellen mellem de to rejser. 

Ændring af rejse senere end 60 dage før afrejsedagen:
En ændring af rejsen senere end 60 dage før afrejsedagen betragtes som en afbestilling. Amisol Travel forbeholder sig i sådanne tilfælde ret til at bringe reglerne om afbestilling i anvendelse. Læs mere om regler for afbestilling her.