Hotelkategorisering

Hos Amisol Travel har vi hoteller og indkvarteringer der passer til alle typer af gæster og økonomi.  Nedenstående oversigt fortæller, hvad man kan forvente i de forskellige kategorier.

Klassificeringen med stjernerne er Amisol Travels egen skala, og kan udelukkende anvendes til at sammenligne vores indkvarteringsmuligheder. Det er derved ikke muligt at sammenligne Amisol Travels antal stjerner med det antal stjerner efter det internationale klassificeringssystem, som hotellerne ofte pryder facaden med. 


Desuden skal det understreges, at systemet er individuelt for hver destination og land med udgangspunkt i tradition, byggestil og kultur. Tre stjerner i f.eks. Grækenland er derfor ikke nødvendigvis det samme som tre stjerner i f.eks. Egypten.

En halv stjerne efterfølgende stjernerne betyder, at man får lidt mere, end man normalt kan forvente i denne kategori. Hos Amisol Travel vurderer vi  ofte, at f.eks. en speciel skøn beliggenhed, ekstra fælles faciliteter og andre særlige attraktive forhold udløser en ekstra stjerne eller en halv stjerne. Dog følger vi de internationale regler iht. klassificering og de antal stjerner hoteller nu har fået i det pågældende land. 

Amisol Travels kategorier (stjerner)

2 stjerner
Mindre og ofte familie drevne hoteller, lejligheder eller pensioner. Hyggelige steder med få faciliteter, oftest med lokal og uformel atmosfære. Hos Amisol Travel benyttes vi os generelt ikke at denne type kategori og antal stjerner. 

3 stjerner
Pæne og populære mellemklassehoteller eller lejligheder med gode faciliteter, oftest med reception, bar og pool område. Generelt er hotellerne ældre med ældre møblement, men med en hyggelig stemning. Vi anbefaler denne type hotel til de gæster som blot skal have en god base under opholdet, og som ikke forventer en luksuriøs ferie. 

4 stjerner
Pæne og komfortable hoteller eller lejligheder over gennemsnittet. Som regel er det steder med speciel atmosfære og særpræg. Den fjerde stjerne gives ofte pga. særlige forhold, som f.eks. beliggenhed, ekstra faciliteter eller andre former for service. 4 stjernede hoteller kan også være af ældre dato, men er generelt pænt vedligeholdt. 

5 stjerner
Luksushoteller med attraktiv placering og med al den komfort og de faciliteter, der hører til en ferie, der i højere grad er bestemt af behagelighed end af økonomien. Hotellerne kan variere i størrelse og udbud af faciliteter. Et 5 stjernet hotel kan også være et ældre men pænt vedligeholdt hotel, dog med ældre indretning, faciliteter mm 

 

OBS: generelt for hotellerne i Egypten, så er det ikke ualmindeligt at der sagtens kan findes en ujævn fuge i badeværelset, eller en flise eller kakkel der er flækket, eller malerarbejdet ikke har det fineste finish. Det kan også være anderledes og alternative el installationer eller belægning end vi er vant til hjemme i Danmark. Dette gør sig gældende for alle typer af hoteller, og på alle destinationer. 

Er der fejl eller mangler på ens værelse så kontakt guiden eller receptionen hurtigst muligt, så evt. fejl eller mangler kan blive udbedret. gør man ikke sin klage gældende til vores guider på feriedestinationen, så mister man automatisk retten til at klage og en evt kompensation iht. pakkerejseloven. 


Spørg gerne en af Amisol Travels rejsekonsulenter til råds, således at du kan træffe det rigtige valg af destination og indkvartering, og vi bedst muligt kan indfri dine forventninger til en god ferie.