Rejsevejledning/Covid-19

Opdateret d. 07.07.2021

Opdateret er: Egypten aflyst til og med den 08. august 2021. Afventer ny information om Udenrigsministeriet, som opdaterer rejsevejledningerne hver fredag kl. 16.

OBS! Der er nu åbnet for rejser til Sicilien og Kreta.

 

Kære gæst.

I denne Corona-tid kan der ske ændringer fra dag til dag. Vi er derfor i tæt kontakt med de forskellige myndigheder både i Danmark og på vores destinationer, og samler derfor alt vigtig viden til dig lige hér.

Amisol er medlem af både den danske Rejsegarantifond og RID. Så uanset hvilken farve din drømmedestination har, så sender vi dig kun afsted såfremt landet er grønt/gult på din afrejsedato. Er din destination orange/rød får du din pakkerejse refunderet.

Udenrigsministeriet opdaterer jævnligt deres rejsevejledninger, derfor er vigtigt for os at understrege, at selvom en destination er f.eks. orange lige nu, kan den hurtigt skifte til en anden farve. 

  • Grøn = Okay at rejse til landet.
  • Gul = Okay, men vær opmærksom
  • Orange = Fraråder alle ikke nødvendige rejser 
  • Rød = Fraråder alle rejser

Se mere detaljeret info på Farver i rejsevejledningerne (um.dk)

 

Rejser til Egypten (Sharm el Sheikh og Hurghada): Orange

Fredag den 21. maj 2021 indledtes fase 3 af den gradvise genåbning for rejseaktiviteter ind og ud af Danmark. Alle ikke-nødvendige rejser frarådes dog fortsat til Egypten og af den grund sender vi ikke gæster afsted, se mere på Egypten (um.dk)

Derfor foreløbig ingen fly til Egypten frem til og med 08. august hos os.

Myndighederne i Egypten har vaccineret alle servicemedarbejdere der arbejder i turist områderne, herunder Sharm el Sheik og Hurghada, i maj 2021.

Men som situationen ser ud lige nu, holder vi altså fortsat vores fly på jorden.

Ved aflysninger vil berørte gæster blive informeret via mail og bedes følge vejledning heri for refusion.

Aflyste rejser til Egypten i perioden til og med 8/7-2021 er færdigbehandlet. Aflyste rejser til Egypten i perioden fra 9/7 - 25/7 2021 er under behandling.

 

Rejser til Andorra: ?

Fredag den 21. maj 2021 indledtes fase 3 af den gradvise genåbning for rejseaktiviteter ind og ud af Danmark. Det er dog fortsat ikke alle der må rejse og der er visse krav/undtagelser, se mere på Andre landes rejsevejledninger (um.dk)

Derfor foreløbig ingen fly til Andorra hos os.

 

Rejser til Norge (Hemsedal): Orange

Fredag den 21. maj 2021 indledtes fase 3 af den gradvise genåbning for rejseaktiviteter ind og ud af Danmark. Det er dog fortsat ikke alle der må rejse og der er visse krav/undtagelser, se UM´s opdaterede info her Norge (um.dk)

Derfor foreløbig ingen rejser til Hemsedal hos os.

 

------------

OBS! Har du købt KUNFLY billet, er denne ikke refunderbar jf. vores rejsevilkår, og vi henviser dig derfor til at søge refundering hos dit forsikringsselskab. 

-------------

Når du rejser med Amisol Travel, er du altid beskyttet af loven om pakkerejser. Vi er medlem af Den Danske Rejsegarantifond og følger derfor de anvisninger vi får derfra.

Vi har som andre virksomheder desværre set os nødsaget til at lave nogle administrative  ændringer for at overleve Corona, hvilket har betydet at vi måtte sige farvel til nogle kollegaer i 2020. Derfor er vores telefon 80 401 402 i  øjeblikket kun  åben fra kl. 10.00-14.00 på hverdage. 

Sidder du med spørgsmål, som du ikke føler at have fået svar på, er du altid velkommen til at kontakte os via tlf. eller mail ( post@amisol.dk ) som vi besvarer hurtigst muligt :) 

Det er vigtig for os, at alle vores gæster føler sig trygge hos os, så har du brug for en snak omkring din situation, så er vi her for dig. 

Vi  ønsker det bedste for alle vores gæster i denne vanskelige tid, og glæder os til at byde jer velkommen igen på den anden side af Corona.

 

Mange hilsner
Lis Vogelius
Daglig leder i Amisol.dk