Rejsevejledning/Covid-19

Opdateret d. 23. oktober 2020

 

Kære gæst.

I denne Corona-tid, kan der ske ændringer fra dag til dag. Vi er derfor i tæt kontakt med de forskellige myndigheder både i Danmark og på vores destinationer, og samler derfor alt vigtig viden til dig lige hér.

Udenrigsministeriet opdaterer jævnligt deres rejsevejledninger, derfor er vigtigt for os at understrege, at selvom en destination er f.eks. Orange lige nu, kan den hurtigt skifte til en anden farve. Farverne Grøn + Gul er ok at rejse til, mens Orange + Rød frarådes. Vi sender ikke gæster afsted, såfremt en destination er Orange/Rød 14 dage før afrejse. 

Grøn= Okay

Gul= Okay, men vær opmærksom

Orange= Fraråder alle ikke nødvendige rejser  + 14 dages selvisolation ved hjemkomst

Rød= Frarådes alle rejser + 14 dages selvisolation ved hjemkomst

 

Rejser til Italien: ORANGE

Udenrigsministeriet har d. 15/10 2020 meddelt, at de fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Italien, se nærmere info på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/italien/


Rejser til Egypten: ORANGE

Udenrigsministeriet har d. 31/8 2020 meddelt, at de fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Egypten foreløbigt 14 dage af gangen, se nærmere info på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/egypten/ . Ny udmelding kommer fra UM hver torsdag og vi informerer berørte gæster herefter.

Aflyste rejser til Egypten i perioden d. 13/3-31/8 er alle færdigbehandlet (ombooket/refunderet).

Aflyste rejser til Egypten i perioden d. 5/9 - 1/11 er nu under behandling. Vi har søgt lån i hjælpepakken, for at kunne refundere hurtigst muligt, men det tager desværre tid at blive godkendt pga. alle lister skal igennem revisor tjek før Rejsegarantifonden (RGF) godkender. Så snart vi får godkendelse fra RGF på lånet, skriver vi det hér og så bør alle have få deres refusion inden for 1 uge.

Hvis du booker rejse til Egypten, skal du opmærksom på følgende: medbring negativ coronatest der max er 3 dage gammel, hold 1 meters afstand til andre, bære mundbind i lufthavn/fly samt i receptionen på hotellet ved ankomst. Ved ankomst til hotellet vil din bagage blive desinficeret og din temperatur blive målt på panden. Ved over 37,5 vil du blive indkvarteret i særligt afsnit på hotellet indtil lægen har godkendt, at du er Corona fri. Rejser du uden om os, er det eget ansvar at tjekke op på sidste nye coronaregler for indrejse til Egypten, da disse ændres løbende.

 

Rejser til Andorra: ORANGE

Udenrigsministeriet har d. 6/8 2020 meddelt, at man indtil videre fortsat fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Andorra foreløbigt 14 dage af gangen, se https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/andre-landes-rejsevejledninger-landing/?CountryCode=AD .

Hvis Andorra er orange 14 dage før planlagt afrejse, vil du modtage en mail fra os ca. 10-15 dage før afrejse. Heri tilbydes du ombooking, Gavekort eller refundering.

Husk når du rejser at holde 1 meters afstand til andre, bære mundbind i lufthavn/fly samt i receptionen på hotellet ved ankomst. 

-------------

Rejser til Norge: GUL

Udenrigsministeriet har d. 19/9 2020 meddelt, at danske borgere gerne må rejse til Norge, men vær opmærksom på, at danske borgere skal i 10 dages karantæne ved ankomst til landet. Dette ændres løbende, se UM´s opdaterede info her https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/norge/

Booker du en hytte med eget badeværelse og køkken, må du gerne bo der under de 10 dages karantæne. Har du booket hotelværelse eller lign. hvor du deler badeværelse, køkken eller restaurant, accepteres dette ikke og du sendes retur til DK. Se nærmere og opdateret info på ovenstående link.

Husk når du rejser at holde 1 meters afstand til andre.

------------

Har du købt KUNFLY billet, er denne ikke refunderbar jf. vores rejsevilkår, og vi henviser dig derfor til at søge refundering hos dit forsikringsselskab. 

-------------

Når du rejser med Amisol Travel, er du altid beskyttet af loven om pakkerejser. Vi er medlem af Den Danske Rejsegarantifond og følger derfor de anvisninger vi får derfra.

 

Vi har som alle andre virksomheder måtte lave nogle administrative ændringer for at overleve Corona, hvilket har betydet at vi desværre har måtte sige farvel til nogle kollegaer. Derfor er vores telefontid fortsat "kun" fra kl. 10.00-12.00 fremover.

 

Sidder du med spørgsmål, som du ikke føler at have fået svar på, er du altid velkommen til at kontakte os via mail på post@amisol.dk eller tlf. 80 401 402 eller via facebook chatten. 

Det er vigtig for os, at alle vores gæster føler sig trygge hos os, så har du brug for en snak omkring din situation, så er vi her for dig. 

 

Vi ønsker det bedste for alle vores gæster i denne vanskelige tid, og glæder os til at byde jer velkommen igen på den anden side af Corona.


Mange hilsnerLis Vogelius
Daglig leder i Amisol.dk