Rejsevejledning/Covid-19

Opdateret d. 20 april 2021

Opdateret er: Alle vores destinationer er nu røde på ubestemt tid, se nærmere info om din destionation herunder.

 

Kære gæst.

I denne Corona-tid, kan der ske  ændringer fra dag til dag. Vi er derfor i tæt kontakt med de forskellige myndigheder både i Danmark og på vores destinationer, og samler derfor alt vigtig viden til dig lige hér.

Amisol er medlem af både den danske Rejsegarantifond og RID. Så uanset hvilken farve din drømmedestination har, så sender vi dig kun afsted såfremt landet er grønt/gult på din afrejsedato. Er din destination orange/rød får du din pakkerejse refunderet.

Udenrigsministeriet opdaterer jævnligt deres rejsevejledninger, derfor er vigtigt for os at understrege, at selvom en destination er f.eks. Orange lige nu, kan den hurtigt skifte til en anden farve. 

  • Grøn = Okay at rejse til landet.
  • Gul = Okay, men vær opmærksom
  • Orange = Fraråder alle ikke nødvendige rejser 
  • Rød = Fraråder alle rejser

Se mere detaljeret info på Farver i rejsevejledningerne (um.dk)

 

Rejser til Egypten (Sharm el Sheikh og Hurghada): RØD

Udenrigsministeriet fraråder rejser til hele Egypten pga. Covid-19. Se mere på  Egypten (um.dk)

Berørte gæster der har afrejse indenfor de næste 14 dage informeres via mail og bedes følge vejledning heri for refusion.

Aflyste rejser til Egypten i perioden til og med 1/3 2021 er færdigbehandlet. Aflyste rejser til Egypten i perioden d. 1/3 - 4/5 2021 er nu under behandling.

Hvis du booker rejse hos os til Egypten, skal du opmærksom på at du lige nu skal medbringe en negativ coronatest der max er 2 dage gammel, holde 2 meters afstand til andre, bære mundbind i lufthavn/fly samt i receptionen på hotellet ved ankomst. Ved ankomst til lufthavn + hotel vil din temperatur blive målt på panden. Ved feber vil du blive indkvarteret i særligt afsnit på hotellet indtil lægen har godkendt, at du er Corona fri. Desuden vil din bagage blive desinficeret ved ankomst til hotellerne. Dette sker der løbende ændringer i både her i DK og i Egypten, derfor vil du før afrejse få en "God rejse" mail fra os med de ting du skal være opmærksom på på din afrejse dato.

Rejser du uden om os, er det dit eget ansvar at tjekke op på sidste nye coronaregler for indrejse til Egypten, da disse ændres løbende.

 

Rejser til Grækenland (Kreta og Chios): RØD

Udenrigsministeriet fraråder rejser til hele landet pga. Covid-19. Se mere på  Grækenland (um.dk)

Når nye udmeldinger kommer fra Udenrigsministeriet informerer vi berørte gæster hurtigst muligt via mail. Alle aflyste rejser hertil er færdigbehandlet.

 

Rejser til Italien (Rom og Sicilien): RØD

Udenrigsministeriet fraråder rejser til hele landet pga. Covid-19. Se mere på  Italien (um.dk) .

Når nye udmeldinger kommer fra Udenrigsministeriet informerer vi berørte gæster hurtigst muligt via mail. Alle aflyste rejser hertil er færdigbehandlet.

 

Rejser til Andorra: RØD

Udenrigsministeriet har pt. ikke en rejsevejledning til Andorra? Vi afventer nærmere info fra dem! Se mere på  Andre landes rejsevejledninger (um.dk) .

 

Rejser til Norge (Hemsedal): RØD

Udenrigsministeriet fraråder rejser til hele landet pga. Covid-19. Dette  ændres løbende, se UM´s opdaterede info her  Norge (um.dk) .

 

------------

Har du købt KUNFLY billet, er denne ikke refunderbar jf. vores rejsevilkår, og vi henviser dig derfor til at søge refundering hos dit forsikringsselskab. 

-------------

Når du rejser med Amisol Travel, er du altid beskyttet af loven om pakkerejser. Vi er medlem af Den Danske Rejsegarantifond og følger derfor de anvisninger vi får derfra.

Vi har som andre virksomheder desværre set os nødsaget til at lave nogle administrative  ændringer for at overleve Corona, hvilket har betydet at vi måtte sige farvel til nogle kollegaer i 2020. Derfor er vores telefon 80 401 402 i  øjeblikket kun  åben fra kl. 10.00-14.00 på hverdage. 

Sidder du med spørgsmål, som du ikke føler at have fået svar på, er du altid velkommen til at kontakte os via tlf. eller mail ( post@amisol.dk ) som vi besvarer hurtigst muligt :) 

Det er vigtig for os, at alle vores gæster føler sig trygge hos os, så har du brug for en snak omkring din situation, så er vi her for dig. 

Vi  ønsker det bedste for alle vores gæster i denne vanskelige tid, og glæder os til at byde jer velkommen igen på den anden side af Corona.

 

Mange hilsner
Lis Vogelius
Daglig leder i Amisol.dk