Rejsevejledning/Covid-19

Opdateret d. 15. januar 2021

Opdateret er:  rejsevejledning til alle vores destinationer

 

Kære gæst.

I denne Corona-tid, kan der ske ændringer fra dag til dag. Vi er derfor i tæt kontakt med de forskellige myndigheder både i Danmark og på vores destinationer, og samler derfor alt vigtig viden til dig lige hér.

Amisol er medlem af både den danske Rejsegarantifond og RID (Rejsearrangører i Danmark, derfor er du altid i sikre hænder når du køber din drømme pakkerejse hos os. Uanset hvilken farve din drømmedestination har, så sender vi dig kun afsted såfremt landet er grønt/gult på din afrejsedato. Er din destination orange/rød får du din pakkerejse refunderet.

Udenrigsministeriet opdaterer jævnligt deres rejsevejledninger, derfor er vigtigt for os at understrege, at selvom en destination er f.eks. Orange lige nu, kan den hurtigt skifte til en anden farve. 

Grøn= Okay at rejse til landet.

Gul= Okay, men vær opmærksom

Orange= Fraråder alle ikke nødvendige rejser  + 14 dages selvisolation ved hjemkomst

Rød= Fraråder alle rejser + 14 dages selvisolation ved hjemkomst

Se mere detaljeret info på Farver i rejsevejledningerne (um.dk)

 

Rejser til Italien: RØD

Udenrigsministeriet fraråder fra 13/1 2021 alle ikke-nødvendige rejser til Italien foreløbigt frem til 7/2, fordi landet ikke opfylder kriterierne for lave smittetal i modellen for rejsevejledninger. Se mere på Italien (um.dk) .

Undtagelse: Transportministeriet har d. 10/1 2021 meddelt, at personer, som har været smittet med COVID-19 indenfor de seneste otte uger gerne må rejse til Italien fra d. 11/1. Der skal medbringes en positiv-test, som er minimum 14 dage og maksimalt 8 uger gammel, sidestilles således med en negativ test og giver adgang til at flyve.

Rejser til Egypten:RØD

Udenrigsministeriet fraråder fra 13/1 2021 alle ikke-nødvendige rejser til Egypten foreløbigt frem til 7/2, fordi landet ikke opfylder kriterierne for lave smittetal i modellen for rejsevejledninger. Se mere på Egypten (um.dk)

Undtagelse: Transportministeriet har d. 10/1 2021 meddelt, at personer, som har været smittet med COVID-19 indenfor de seneste otte uger gerne må rejse til Egypten fra d. 11/1. Der skal medbringes en positiv-test, som er minimum 14 dage og maksimalt 8 uger gammel, sidestilles således med en negativ test og giver adgang til at flyve.

Ny udmelding kommer fra Udenrigsministeriet hver fredag og vi informerer berørte gæster hurtigst muligt via mail.

Aflyste rejser til Egypten i perioden d. 13/3 - 31/10 2020 er alle færdigbehandlet.

Aflyste rejser til Egypten i perioden d.  1/11 2020 - 7/2 2021 er nu under behandling.

Hvis du booker rejse til Egypten, skal du opmærksom på følgende: medbring negativ coronatest der max er 3 dage gammel, hold 1 meters afstand til andre, bære mundbind i lufthavn/fly samt i receptionen på hotellet ved ankomst. Ved ankomst til lufthavn + hotel vil din temperatur blive målt på panden. Ved over 37,5 vil du blive indkvarteret i særligt afsnit på hotellet indtil lægen har godkendt, at du er Corona fri. Desuden vil din bagage blive desinficeret ved ankomst til hotellerne. Rejser du uden om os, er det eget ansvar at tjekke op på sidste nye coronaregler for indrejse til Egypten, da disse ændres løbende.

 

Rejser til Andorra: RØD

Udenrigsministeriet fraråder fra 13/1 2021 alle ikke-nødvendige rejser til Andorra foreløbigt frem til 7/2, fordi landet ikke opfylder kriterierne for lave smittetal i modellen for rejsevejledninger. Se mere på Andre landes rejsevejledninger (um.dk) .

Undtagelse: Transportministeriet har d. 10/1 2021 meddelt, at personer, som har været smittet med COVID-19 indenfor de seneste otte uger gerne må rejse til Andorra fra d. 11/1. Der skal medbringes en positiv-test, som er minimum 14 dage og maksimalt 8 uger gammel, sidestilles således med en negativ test og giver adgang til at flyve.

Hvis Andorra er orange 14 dage før planlagt afrejse, vil du modtage en mail fra os ca. 10-15 dage før afrejse med information herom.

Husk når du rejser at holde 1 meters afstand til andre, bære mundbind i lufthavn/fly samt i receptionen på hotellet ved ankomst. 

-------------

Rejser til Norge: ORANGE

Udenrigsministeriet fraråder fra 13/1 2021 alle ikke-nødvendige rejser til Norge foreløbigt frem til 7/2, fordi landet ikke opfylder kriterierne for lave smittetal i modellen for rejsevejledninger. Dette ændres løbende, se UM´s opdaterede info her Norge (um.dk) .

Undtagelse: Transportministeriet har d. 10/1 2021 meddelt, at personer, som har været smittet med COVID-19 indenfor de seneste otte uger gerne må rejse til Norge fra d. 11/1. Der skal medbringes en positiv-test, som er minimum 14 dage og maksimalt 8 uger gammel, sidestilles således med en negativ test og giver adgang til landet.

------------

Har du købt KUNFLY billet, er denne ikke refunderbar jf. vores rejsevilkår, og vi henviser dig derfor til at søge refundering hos dit forsikringsselskab. 

-------------

Når du rejser med Amisol Travel, er du altid beskyttet af loven om pakkerejser. Vi er medlem af Den Danske Rejsegarantifond og følger derfor de anvisninger vi får derfra.

 

Vi har som alle andre virksomheder måtte lave nogle administrative ændringer for at overleve Corona, hvilket desværre har betydet at vi måtte sige farvel til nogle kollegaer. Derfor er vores telefontid i øjeblikket kun åben fra kl. 10.00-14.00 på hverdage, se nærmere info på Kontakt os (amisol.dk) 

 

Sidder du med spørgsmål, som du ikke føler at have fået svar på, er du altid velkommen til at kontakte os via tlf. eller mail ( post@amisol.dk ) som vi besvarer hurtigst muligt:) 

Det er vigtig for os, at alle vores gæster føler sig trygge hos os, så har du brug for en snak omkring din situation, så er vi her for dig. 

 

Vi ønsker det bedste for alle vores gæster i denne vanskelige tid, og glæder os til at byde jer velkommen igen på den anden side af Corona.


Mange hilsnerLis Vogelius
Daglig leder i Amisol.dk