Oplev Amalfikysten

Der findes masser af attraktioner og især flotte bygningsværker som for eksempel Domkirken med den karakteristiske tofarvede marmorfacade samt en arabisk inspirerede top på klokketårnet.

Du kan også besøge katedralen Sant'Andrea samt klosteret for cappuciner munkene. Disse imponerende bygninger afspejler den fremherskende arkitektur i den normanniske periode, og blandingen af stramme romanske linjer med byzantinske hvælvinger og kupler giver et flot og imponerende skue.

Chiostro del Paradiso (Paradisklosteret) er en begravelsesplads for byens adelige familier, og bygningens søjler og buer er endnu et eksempel på den arabiske arkitekturs indflydelse i den daværende periode. 

 

Chiostro del Paradiso

Ferriere Valley Nature Reserve

Ferriere Valley Nature Reserve er opkaldt efter det gamle jernværk, der engang stod langs Canneto-flodbredden fra toppen af Monti Lattari til Amalfi til havet. Se ruinerne af nogle af disse historiske støberier gennem bregnerens tykke underskov og tag mindeværdige fotos af de vandfald, der engang drev dem.

Vandre de to hovedstier i reservatet - den relativt lette nedre sti (Sentiero Basso 323a) mellem Pontone og Amalfi og den udfordrende Upper Trail (Sentiero Alto 325a), der begynder i Pogerola - med en professionel naturguide. En guide er en del af en privat tur, der også inkluderer transport til og fra trailhead og slutpunkt.

Læs mere