Uspecificerede rejser

 

Køber du en Uspecificeret rejse, får du først at vide hvor du skal bo ved ankomst til destinationen. 


Placering: Tilfældigt sted på destiantionen.

Pension: Ingen

 

Det kan være et hotel, lejlighed, motel, pensionat, bungalov eller lignende beliggende i eller uden for destinationen. Det er heller ikke nødvendigvis et af de hoteller vi viser på vores hjemmeside. Indkvartering i værelser uden eget bad og balkon kan forekomme. 

 

Rejsende fra flere rejsefølger kan blive placeret sammen, f.eks. fire personer af samme køn eller to par i en lejlighed med to separate soveværelser og fælles bad. 

 

Regn med 1*, så bliver du ikke skuffet over standard, beliggenhed, manglende faciliteter etc.

 

Måltider, rengøring og hotelvisits af guiden bør ikke forventes, men du kan naturligvis altid ringe til vores guider samt købe udflugter af dem.

 

Flytning under opholdet kan forekomme – også flere gange. 

 

Ønsker man at skifte indkvarteringssted, vil vores guider være behjælpelig med dette mod betaling for ophold på det nye sted, samt under forudsætning af, at der er ledig kapacitet på et andet hotel.


Bemærk, at der ikke modtages reklamationer på hotelstandarden.

 

Vi anbefaler ikke uspecificerede rejser til gangbesværede, handicappede og børnefamilier. 

 


  

    

Læs mere

Pakkerejser (fly+hotel)

 

Køber du en pakkerejse, bestemmer du selv hvilket hotel du vil bo på og du er dækket af Pakkerejseloven.


Placering: Står på din billet

Pension: Står på din billet

Guideservice 24/7 

Vi anbefaler altid at købe pakkerejser med navngivet hotel.

 

Læs mere

Regler for deltagelse i Grupperejser


Ved mere end 12 personer anses en rejse som en Grupperejse. En Grupperejse skal bookes via Amisol Travels kundeservice på tlf. 80 401 402/ email post@amisol.dk hvor vi kan udarbejde priser og tilbud på netop jeres grupperejse.

 

Rejser booket online på vores hjemmeside med mere end 12 rejsende anses som individuelle rejser og sælges til den aktuelle online pris på bestillingstidspunktet.Alle deltagere i grupperejsen vil blive anført på samme rejsebevis/billet, medmindre andet er aftalt på forhånd.


Bestilling af en Grupperejse:

Ved en grupperejse er der givet en speciel reduceret pris som er baseret på det antal rejsende grupperejsen består af. Er der efter rejsens bestilling afvigelser i antallet af rejsende, kan Amisol Travel til enhver tid ændre på prisopsætningen og kræve et ekstra tillæg pr. rejsende i gruppen eller til den ansvarlige for grupperejsen, for at udligne evt. ændringer og afbud lavet på kundens foranledning.Bestilling skal ske til Amisol Travel og er bindende for kunden, når depositum af 1.000 Dkk. pr. person er indbetalt rettidigt. Ved betaling af depositum bekræfter kunden samtidig at have accepteret de vilkår/bestemmelser, der fremgår af ordrebekræftelsen samt af Amisol Travels generelle betingelser på vores hjemmeside www.amisol.dk .Vi anbefaler alle vores rejsende til at sætte sig ind i de gældende regler for deltagelse i pakkerejser og grupperejser inden bestilling og rejsens start.


Betaling af Grupperejser:

Depositum udgør 1.000 DKK pr person og opkræves ved fremsendelse af ordrebekræftelse, hvilken skal betales senest 5 dage efter indtegning af rejsen. Såfremt depositum ikke betales inden for den angivne frist, bortfalder tilbuddet, medmindre andet er aftalt. Restbetaling forfalder senest 8 uger før afrejsen. Såfremt fristen for restbetaling ikke overholdes bortfalder aftalen og det indbetalte depositum er tabt.Grupperejser med mindre end 8 uger til planmæssig afrejse, har individuelle aftaler om indbetaling af depositum og restbetaling. Disse vil stå oplyst på ordrebekræftelsen.


Den ansvarlige for en Grupperejse

Den ansvarlige for grupperejsen får tilsendt et booking nr., samt betalingskoder til rejsedeltagerne. Så kan hver rejsedeltager selv indbetale hver deres del af rejsen via indbetalingskort, bankoverførsel eller online på vores hjemmeside. Det samlede beløb for grupperejsen kan også indbetales samlet som depositum og restbeløb enten via alm. bankoverførsel, via Giro – indbetalingskort eller online på vores hjemmeside med kreditkort.


Navne og ændring af navne i Grupperejsen

Alle deltagernavne skal fremsendes til Amisol Travel senest 15 dage før planmæssig afgangsdato.

Navne på rejsedeltagere kan ændres uden beregning frem til 15 dage før planmæssig afrejse.

0-15 dage til afrejse: Ved navneændringer/ tilføjelser til eksisterende navne opkræves

ændringsgebyr på 500 dkk pr stk.

0-7 dage til afrejse: Ved navneændringer/ tilføjelser til eksisterende navne opkræves

ændringsgebyrer iht. Registrering og ændring af navne via Amisol Travel, IATA og Amadeus booking.

Afbestilling af en Grupperejse:

Ved afbud før afrejse, er den rejsende forpligtet til at give besked hurtigst muligt til Amisol Travel enten på telefon 80 401 402 eller mail post@amisol.dk, i tilfælde hvor AmiSol Travel skal refundere dele af eller hele det indbetalte beløb. 

Rejser med fly og/eller hotel:

40-365 dage til afrejse: Depositum på kr. 1.000. pr. person + evt. afbestillingsforsikring mistes.

15-40 dage før afrejsedato: Depositum + 50% af restbeløbet + evt. afbestillingsforsikring mistes.

15-0 dage før afrejse: Hele det indbetalte beløb + evt. afbestillingsforsikring mistes.Hvis den rejsende ikke møder frem til afrejse eller mangler de nødvendige dokumenter for at kunne deltage i rejsen refunderes intet af det indbetalte beløb.   Nilkrydstogt, Rundrejser og udflugter som indeholder indenrigsbilletter på rejsemålet: 

Grundet længere betalingsfrister og forhåndsbetalinger mellem leverandør og arrangør gælder specielle afbestillingsvilkår for rejser med krydstogt både, indenrigs fly, tog og arrangementer.

60-365 dage før afrejse: Depositum og evt. afbestillingsforsikring mistes. 

30-15 dage før afrejse: Depositum + 50% af restbeløb, lufthavnsafgift, skatter og evt. forsikringer samt evt. afbestillingsforsikring mistes.

14-0 dage før afrejsedato: Hele det indbetalte beløb mistes.Hvis den rejsende ikke møder frem til afrejse eller mangler de nødvendige dokumenter for at kunne deltage i rejsen refunderes intet af det indbetalte beløb.   

 

På de fleste af AmiSol Travels hoteller og krydstogter er grundprisen baseret på to personer i samme dobbeltværelse/lejlighed eller kahyt. Hvis en eller flere personer afbestiller, vil der bliver opkrævet en merpris for de resterende personer i følge gældende prisliste.Vi anbefaler derfor altid at tilkøbe en afbestillingsforsikring (Gouda), denne tilbydes altid ved køb af rejsen og kan kun tegnes i forbindelse med bestilling af rejsen og kan ikke efterfølgende opsiges eller refunderes.Vi anbefaler vores gæster at bestille en afbestillings forsikring, som dækker for sygdom, dødsfald i familien eller andre uheldige hændelser før afrejsen.  En afbestillingsforsikring skal bestilles og betales samtidig med depositums indbetalingen.Alle gældende regler vedr. alm. Afbestilling fremgår af vores hjemmeside. Medmindre at andet er aftalt med amisol Travel.

Kontakt vores rejsekonsulenter som vil råde og vejlede omkring købet af afbestillingsforsikringer i forbindelse med køb af rejse.

Afbestillingsdækning.

Rejse – og ulykkesforsikring:

Den rejsende er selv ansvarlig for at afholde omkostninger mht. sygdom, hospitalsindlæggelse m.m. på rejsen. Vi anbefaler derfor altid at tegne en rejseforsikring der kan hjælpe dig undervejs. Gør du det igennem os, vil det være hos GOUDA forsikring. Husk altid at alle ekstra omkostninger, udlæg iht. sygdom under ferien skal kunne dokumenteres efter hjemrejsen. Husk derfor at få alle kvitteringer på alle ekstra betalinger for lægebesøg, hospital og medicin.

Amisol Travel A/S - TLF.: 80 401 402 - post@amisol.dk


Egypten – Der er visumpligt for indrejse i landet. Amisol Travel tilbyder alle vores gæster med europæisk eller skandinavisk pas, at man kan udfylde visum om bord på flyet mod Egypten. Visum kan ikke bestilles og betales hjemmefra. Visummet skal betales kontant til vores repræsentant i ankomstterminalen. Visum koster 30 US Dollars pr. person. Er du ikke europæisk/ skandinavisk statsborger, skal du selv søge/betale for visum på den egyptiske ambassade før afrejse.Visum Emiraterne - For alle rejser til Emiraterne – herunder Dubai og Ras al Khaimah, skal man som rejsende købe visum online inden afrejsen. Visum kan ikke købes hos Amisol Travel. Visum kan købes direkte på Emirates Airlines hjemmeside. www.emirates.com  . Vær opmærksom på at det kan tage op mod 2-5 hverdage før et visum er garanteret, og man skal derfor selv følge op på dette, og bestille sit visum i god tid.Amisol Travel er ikke ansvarlig for gæster som ikke har visum og indrejsedokumenter klar til ankomsten. Har man ikke visum og indrejsedokumenter klar til afrejsen, vil man blive nægtet udrejse fra Kastrup lufthavn og man mister sin rejse. Vær opmærksom på at der kan være komplikationer for indrejse til Emiraterne, hvis man har stempel i passet for indrejse til Israel.Visum Europa - For alle rejser inden for Europa, er der ikke visumpligt for danske, skandinaviske og Europæiske statsborgere. Har du dobbelt statsborgerskab, eller pas fra andet land, så kontant dit lands ambassade for at få den rette vejledning og information vedr. evt. visumpligt.Særlige ønsker og tilkøb

Efter 20 års erfaring med at planlægge grupperejser til sydens sol, har Amisol Travel ualmindeligt mange muligheder for at kunne tilbyde specielle arrangementer på destinationerne. Vi arrangerer f.eks. udflugter, sport, konference, kultur, skole, wellness, golf og dykker pakker. Spørg ved bestillingen og få skræddersyet din Grupperejse med det indhold I ønsker.


Særlige ønsker - Har du særlige ønsker til din Grupperejse, så skal dette bekræftes på skrift af Amisol Travel, eller fremgå af det tilsendte rejsebevis. Er der kun tale om alm. og generelle ønsker gør vi vores for at ønsker bliver opfyldt, dog kan disse ikke garanteres på forhånd.Tilkøb - Har man tilkøbt en ekstra ydelse ud over Pakkerejsen/ flyrejsen, hotel og evt. transport til hotellet, skal denne ydelse fremgå tydeligt af rejsebeviset og bekræftes af Amisol Travel. Alle ekstra ydelser ud over rejsens generelle pris og evt. tillæg, skal betales sammen med restbeløbet af rejsen for at være gældende. 

 

Kundens ansvar:

Kunden er forpligtet til at læse de gældende regler for deltagelse i pakkerejser og Grupperejser på www.amisol.dk 


At sørge for gyldigt pas med gyldighed i minimum 6 mdr. efter hjemkomst. Børn og babyer skal have eget pas.At søge visum. Vær opmærksom på at Amisol Travels oplysninger gælder for rejsende med dansk pas. Har den rejsende dobbelt statsborgerskab eller udenlandsk pas er det den rejsendes ansvar selv at søge oplysning hos egen ambassade. Vi henviser til ovenstående

Information omkring Visum.

Man er selv ansvarlig for at have indhentet alle oplysninger vedr. vaccinationer – information kan bl.a. søges via Statens Serums Institut, på www.ssi.dk At kontrollere at for – mellem og efternavne i billetter, pas og andre rejsedokumenter stemmer overens. Husk at ALLE navne skal oplyses som de står i passet ved bestilling.


Man er selv ansvarlig for at alle ekstra tilkøb til rejsen fremgår af rejsebeviset. Alt skrevet på rejsebeviset er inkl. I rejsen, medmindre andet er aftalt og dette fremgår på skrift.


Amisol Travel påtager sig ikke ansvar for de udgifter og konsekvenser ukorrekte oplysninger på rejsebeviset kan medføre. Hvis man har oplyst forkert navn, og hvis en
navneændring er mulig, kan det kun ske mod gebyr på kr. 500 DKK.Har en rejsende specielle behov (Kørestolsbruger, gangbesværet el.) under rejsen, skal dette oplyses til Amisol Travel ved bestillingen.

 

Alle endelige navnelister skal fremsendes til Amisol Travel senest 10 dage før afrejsen.Ændring af navn/ rejsedeltager efter bestilling og betaling af depositum, og indsendelse af endelige navnelister koster 500 DKK i ændringsgebyr.Du skal selv følge op på afrejse og hjemrejsetider. Kontakt vores repræsentanter på destinationen for afhentningstidspunkt på hotellet, hvis transport er tilkøbt.At møde op i lufthavnen i god tid. I Kastrup er dette 2 timer før afrejse, og samme er gældende fra hjemrejse lufthavnen.

Force Majeure:

I tilfælde af Force Majeure såsom aftalebrud, strejker, vejrlig eller andre forhold som Amisol Travel ingen indflydelse har på, er Amisol Travel ikke ansvarlig. Vi henviser til de generelle betingelser for deltagelse i pakkerejser på www.amisol.dk

Prisændringer


Amisol Travel forbeholder sig ret til efter bekræftelse at ændre prisen på grund af: - ændringer i transportomkostninger, ved f.eks. hævning af brændstofpriser - ændringer i skatter, afgifter eller gebyrer for div ændringer.


Amisol Travel A/S tager forbehold for evt. ændringer i ovenstående information.

 

  

Læs mere


Betingelser for KunFly billet 

 

Rejsende som bestiller Kun Fly (seat only) gennem AmiSol Travel er også omfattet af Rejsegarantifonden og samt Amisols rejsevilkår der er udarbejdet af Rejsearrangører i Danmark(RID).

 

Ved bestilling af KunFly billet, er det kun flytransport til og fra rejsemålet, der er inkluderet rejsen. 

 

Transfer kan tilkøbes på nogle destinationer. Her køber du dig til en plads i en af guidernes busser. Kontakt os før afrejse og få oplyst hvilke hoteller busserne stopper ved, så vi kan notere på din billet, hvilken bus du skal med.

Har du betalt for transfer, kan den herefter ikke refunderes. 

 

Du er selv ansvarlig for at møde frem til korrekt lufthavn/afgangshal til det korrekte afrejsetidspunkt. Udeblivelse fra check ind, medfører tab af billetten samt det indbetalte beløb. Alle udgifter til f.eks. ophold, transport, mad/drikke, parkering, tabt løn mv. under fly forsinkelser hæfter den rejsende selv for ved køb af denne type billet.

 

En betalt flybillet refunderes ikke ved den rejendes annullering/afbud.

 

KunFly billet OneWay   

Hvis man kun skal benytte billetten én vej, skal det aftales skriftligt med AmiSol Travel før afrejse. Hvis man ikke tjekker ind og er med flyet fra Norge eller Danmark, mister man retten til hjemrejsen, hvis der ikke er aftalt andet og det er skriftligt bekræftet af AmiSol Travel.  

 

KunFly billet ændring på kundens foranledning 

Navneændring, datoændring, destinationsændring skal gøres senest 35 dage før afrejse mod gebyr på 500,- pr. stk + evt. prisdifference. Ved ændring til billigere afgang refunderes differencen ikke.

 

KunFly billet ændring på Amisols foranledning  

Ændring, mellemlandinger og aflysning af f.eks. afrejsedage, afrejsetider, flyselskab mm. kan forekomme, i disse tilfælde informerer vi hurtigst muligt via mail. Der ydes ikke kompensation for ændringer på KunFly billetter og de er ikke refunderbare uanset årsag til ændring/annullering. Så sørg for at have en privat afbestillings forsikring der dækker dette.

 

KunFly billet bekræftelse af hjemrejse.

Du er selv ansvarlig for at møde frem til korrekt lufthavn/afgangshal til det korrekte afrejsetidspunkt. Ring derfor til AmiSol Travels repræsentanter på rejsemålet 24 timer før hjemrejse for at få bekræftet afrejsetiden.  Udeblivelse fra check ind, medfører tab af billetten samt det indbetalte beløb. 

 


Læs mere