Vores danske guider møder du allerede i lufthavnen ved ankomsten

Go' Dansk service

Guideservice tilgængelig 24 timer i døgnet

På alle vores destinationer i Egypten har vi vores egne danske og engelsktalende lokalguider. Vores guider vil allerede møde dig i lufthavnen ved ankomsten, hvor de vil byde dig velkommen. Vores guider står klar foran ankomstterminalen og viser vejen ned til vores busser. De sørger for, at du bliver indlogeret på dit hotel og får en god start på din ferie.

 

Mød vores guider på hotellet og på udflugter

Vores guider besøger dit hotel næsten hver dag. Her kan du få al den hjælp, du har brug for til din ferie. Med guiden kan du også få gode lokale råd og vejledning samt tilmelde dig vores mange spændende udflugter. Tilmelding senest dagen før. Har du en udfordring på ferien, så kontakt vores guider, som vil hjælpe på enhver måde, de kan. De kender byen og seværdighederne. Det skal du udnytte!

 

Læs mere

NYHED 

Amisol Travel APP    

Download vores Amisol Travel APP til din telefon eller tablet, og du har alt hvad du skal bruge til din ferie. 

Vores Travel App fungerer således at du både kan se din rejse, læse om din feriedestination, kort funktion, bestille ture og udflugter med kreditkort på Appen. Derudover har vores App en chat funktion så du altid kan komme i kontakt med vores guider, og har vi informationer til dig, så kan vi sende beskeder direkte til din tlf.  

Appen er stadig under udvikling - men bliver tilgængelig for alle vores gæster meget snart! 

Amisol Travel på bådtur i Sharm El Sheikh.